Escalate ApS

Vilhelm Hertz ændrer og udvider ejerkreds

Del

Der kommer stærkere styring af produktionen og mere fokus på marketing efter det lille designfællesskab Vilhelm Hertz har udvidet ejer- og investorkredsen.

Sådan lyder budskabet fra firmaet Vilhelm Hertz Aps, der har specialiseret sig i at designe og producere æstetiske krykker med høj komfort.

“Vi er rigtig glade for at få friske kræfter ind, der kan løfte vores produkt og omtale,” siger Vilhelm Pedersen, der er manden bag udviklingen af de æstetiske hjælpemidler og han fortsætter: “Vores krykker forhandles i dag i Belgien, England og Japan, og det stiller selvfølgelig store krav til os som både design- og produktionsvirksomhed, da alle vores produkter er håndlavede i Danmark.”

Ind i ejerkredsen kommer smed Dennis Rolsted og Kristian Westfall, der styrker kommunikationen. Desuden fortsætter Mette Dræby som medejer og producent af de ikoniske læderstøtter på Vilhelm Hertz-krykken.

Ændringen i ejerforholdene sker efter Thomas Hertz, der tidligere stod for udvikling af metaldelene til krykkerne, valgte at stoppe i Vilhelm Hertz for at få mere tid til familien.

Store krav under corona-epidemien

Som mange andre er Vilhelm Hertz ramt af corona-restriktionerne - især fordi en del af kunderne er mennesker med handicap, der også sætter dem i risikogruppen i forhold til corona-smitte.

Det er ellers oftest sådan, at kunder, der skal have en ny krykke, får opmålingen foretaget ved personligt fremmøde. Da det ikke er muligt under corona-epidemien, har VIlhelm Pedersen gjort det muligt at måle op til sin egen krykke via en udførlig instruktionsvideo.

“Vi håber selvfølgelig, at de mennesker, der har brug for vores hjælpemidler, på den ene eller andet måde, kan få udmålt og leveret deres nye krykker og stokke på sikker vis. Det ligger os meget på sinde,” slutter Vilhelm Pedersen.

Krykkerne fra Vilhelm Hertz ligger i halen af den stærke danske designtradition - ikke mindst i valget af materialer, der er blandt andet tæller flåde-eg, asketræ, kernelæder og aluminium.

Kontakter

Kristian Westfall
kristian@westfallkom.dk
+45 29 88 49 43

Billeder

Information om Escalate ApS

Escalate ApS
Skudehavnsvej 5
2150 Nordhavn

Følg pressemeddelelser fra Escalate ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Escalate ApS

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum