Escalate ApS

Vilhelm Hertz ændrer og udvider ejerkreds

Del

Der kommer stærkere styring af produktionen og mere fokus på marketing efter det lille designfællesskab Vilhelm Hertz har udvidet ejer- og investorkredsen.

Sådan lyder budskabet fra firmaet Vilhelm Hertz Aps, der har specialiseret sig i at designe og producere æstetiske krykker med høj komfort.

“Vi er rigtig glade for at få friske kræfter ind, der kan løfte vores produkt og omtale,” siger Vilhelm Pedersen, der er manden bag udviklingen af de æstetiske hjælpemidler og han fortsætter: “Vores krykker forhandles i dag i Belgien, England og Japan, og det stiller selvfølgelig store krav til os som både design- og produktionsvirksomhed, da alle vores produkter er håndlavede i Danmark.”

Ind i ejerkredsen kommer smed Dennis Rolsted og Kristian Westfall, der styrker kommunikationen. Desuden fortsætter Mette Dræby som medejer og producent af de ikoniske læderstøtter på Vilhelm Hertz-krykken.

Ændringen i ejerforholdene sker efter Thomas Hertz, der tidligere stod for udvikling af metaldelene til krykkerne, valgte at stoppe i Vilhelm Hertz for at få mere tid til familien.

Store krav under corona-epidemien

Som mange andre er Vilhelm Hertz ramt af corona-restriktionerne - især fordi en del af kunderne er mennesker med handicap, der også sætter dem i risikogruppen i forhold til corona-smitte.

Det er ellers oftest sådan, at kunder, der skal have en ny krykke, får opmålingen foretaget ved personligt fremmøde. Da det ikke er muligt under corona-epidemien, har VIlhelm Pedersen gjort det muligt at måle op til sin egen krykke via en udførlig instruktionsvideo.

“Vi håber selvfølgelig, at de mennesker, der har brug for vores hjælpemidler, på den ene eller andet måde, kan få udmålt og leveret deres nye krykker og stokke på sikker vis. Det ligger os meget på sinde,” slutter Vilhelm Pedersen.

Krykkerne fra Vilhelm Hertz ligger i halen af den stærke danske designtradition - ikke mindst i valget af materialer, der er blandt andet tæller flåde-eg, asketræ, kernelæder og aluminium.

Kontakter

Kristian Westfall
kristian@westfallkom.dk
+45 29 88 49 43

Billeder

Information om Escalate ApS

Escalate ApS
Skudehavnsvej 5
2150 Nordhavn

Følg pressemeddelelser fra Escalate ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Escalate ApS

Gør dig klar til designskolen med et efterskoleophold i Vejle17.6.2021 08:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Af Mikkel Preisler På vegne af : Efterskolen for Gastronomi, Musik & Design Nu har du muligheden for, at forbedrede dig til mad og designskolen på et efterskoleophold i Vejle. Mange unge drømmer om muligheden for, at komme ind på designskolen enten i København eller Kolding. Det er dog virkelig vanskeligt at blive optaget. Derfor kan du nu forbedre dine chancer med design og mode som linjefag på skolen for i Vejle.

kERP – Lille dansk bogføringsprogram, som tager kampen op med de store6.6.2021 16:56:52 CEST | Blog

Af Mikkel Preisler Bogføring skal være en effektiv, overskuelig og sikker aktivitet i enhver virksomhed uanset størrelse og brancheområde. For mange nyopstartede enkeltmandsvirksomheder bliver bogføringen udført af ejeren selv. Her er der brug for et stærkt program, der er gennemskueligt, og som kan håndtere vækst i virksomheden, og som er intuitivt bygget op. Danmark har fået et nyt bogføringsprogram – kERP – der giver konkurrence til de eksisterende spillere på området. Det er skabt med fokus på dine behov som virksomhedsejer, og det giver dig alle de egenskaber og funktioner, som du kender fra nogle af de største bogføringsprogrammer.

HEIMDALL’s åbner ny høreklinik i Aarhus9.5.2021 16:14:36 CEST | Pressemeddelelse

HEIMDALL’S er Danmarks banebrydende høreklinik, der gør op med standardservice og ugennemskuelige produktløsninger. Indtil videre har HEIMDALL’s haft høreklinik i Søborg og Odense i naturskønne omgivelser ved Johnson Instituttet (et tværfagligt behandlingshus, der rummer både fysioterapeut, zoneterapi, kiropraktik og nu også specialiseret service til dem med hørenedsættelse). Siden opstarten har klinikkerne oplevet stigende succes og HEIMDALL’s vælger nu at udbrede deres koncept til Jylland.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum