Hvorfor er det en god idé at få renset sine tæpper?

Del
I de seneste par år har flere og flere valgt at få tæpper hjemme i stuen. Et moderne, æstetisk og sommetider også praktisk valg. Dog er der også en del vedligehold forbundet med tæpper - både for udseendets skyld men også med henblik på hygiejne og allergier. I tæpper samler sig nemlig støv og andre usundheder, som du bør få fjernet. Derudover risikerer tæpper også at få pletter og plamager. Disse kan heldigvis - i langt de fleste tilfælde - også fjernes!

Hvordan foregår en tæpperensning?

Indenfor de senere år har man udviklet en ny og moderne teknik, der har givet bedre resultat. Denne teknologi beror på, at man optimerer både kvalitet men i særdeleshed også effekten af rensningen. Det handler i grove træk om, at man frigør den snavs, skidt og de pletter, som er trukket ned i fibrene på tæppet. Dette skaber en dybdevirkning, der har evner til at fjerne selv de mest nedtrukne pletter.

Der findes dog forskellige metoder. Valget af metode til tæpperens afhænger ofte af problemstillingen. Nogle tæpper behøver blot en "let rensning," hvorimod andre trænger til en dybde rens, hvor man fjerne alle underliggende bakterier.

Hvorfor er det en god idé at få foretaget en tæpperensning?

Det er en god idé at få renset sine tæpper for at forlænge tæppets levetid. Mange tror fejlagtigt, at de er nødt til at smide tæppet ud, hvis det får en plet. Det er heldigvis ikke længere nødvendigt. Mange tæpper - eksempelvis væg til væg-tæpper - kan med tiden begynde at lugte. Det kan være svært, selvom man støvsuger grundigt at få fjernet alt det, der ikke skal være der. Dette ses typisk i forbindelse med enten gamle tæpper, i hjem med husdyr, eller i hjem der har været angrebet af en vandskade. Her kan en effektiv rensningsmetode, som hedder desinficering være behjælpelig. Med en desinficering fjerner man også alt den usynlige pletter. 

Kan en tæpperensning også fjerne urin fra husdyr?

Mange tror også, at de ikke kan have både tæpper og husdyr i frygt for at husdyret laver plamager. Særligt hundehvalpe har tendens til at urinere på eksempelvis gulvtæppet. Dog kan dette problem løses med en effektiv rensning, såsom desinficering, som fjerner både plamager og brunlige pletter. 

Det kan dermed næsten føles som at få et nyt tæppe, når du får det tilbage fra rens.

Hvor kan man få foretaget en tæpperensning henne?

Du kan finde muligheder og tilbud indenfor tæpperensning i hele landet. Hvis ikke du selv bor i nærheden af et sted, hvor du kan få renset dine tæpper, er der flere firmaer, der tilbyder afhentning. Det betyder, at dine tæpper bliver afhentet på din bopæl, og at de bliver leveret retur igen, når tæpperensningen er veloverstået. En nem og effektiv løsning!

Hvad koster det at få renset sine tæpper?

Prisen på en tæpperensning varierer naturligvis afhængigt af hvilken type rensning, man ønsker, samt hvor stort tæppet er. Du kan med fordel altid spørge om prisen på forhånd. Dog er det altid billigere end at anskaffe sig et nyt tæppe.

Information om Escalate ApS

Escalate ApS
Skudehavnsvej 5
2150 Nordhavn

Følg pressemeddelelser fra Escalate ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Escalate ApS

Første gang hos en kosmetisk klinik?21.5.2022 20:00:00 CEST | Nyhed

Bare rolig! For mange kan det være en smule grænseoverskridende at skulle lade et andet menneske tage sig af ens udseende, specielt hvis det er første gang. En kosmetolog kan plukke og forme dine øjenbryn, fjerne kropsbehåring, samt give dig forskellige krops- og ansigtsbehandlinger, når det gælder de mindre behandlinger. Efter første oplevelse finder mange det stærkt vanedannende at skulle besøge kosmetologen i ny og næ. Det skyldtes, at de uddannedes resultater overrasker – ikke på grund af, at de ikke burde være dygtige i deres arbejde, men fordi at mange mænd og kvinder føler sig direkte overraskende smukke, efter et besøg hos deres foretrukne kosmetolog.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye