Det Kongelige Teater

Vild kollegiefest på Det Kongelige Teater

Del

Snart kan Tine Høegs poetiske og humoristiske bestseller TOUR DE CHAMBRE opleves som teater.

Næsten alle, der har boet på kollegie, kender til fænomenet ”tour de chambre” – en fest, hvor man besøger en række værelser med hvert sit tema.

18. september forvandles Mellemgulvet til et kollegiekøkken, når Sigrid Strøm Reibo iscenesætter Tine Høegs anmelderroste roman Tour de chambre.

Asta (Anna Bruus Christensen) er i trediverne og forsøger kejtet at finde sig til rette i voksenlivet. Hun er forfatter og skriver på den svære toer, men sidder fast.

Asta og veninden Mai modtager en invitation til en mindehøjtidelighed for vennen August, der døde under en tour de chambre-fest på deres kollegie, og pludselig presser en fortælling fra fortiden sig på. En fortælling om det minisamfund hendes kollegiekøkken udgjorde, og om det drama, der udspillede sig i det skjulte. Asta var nemlig hemmeligt forelsket i August, som var kærester med Mai.

Velvidende, at det kan blive en bombe under hendes venskab med Mai, starter Asta på en ny roman om sin kollegietid.

Tour de chambre har premiere på Mellemgulvet i Skuespilhuset 18. september og tager efterfølgende på danmarksturné til 24 byer fra 25. oktober – 26. november.

Det Kongelige Skuespil har tidligere opsat Tine Høegs Nye rejsende, som spillede for fulde sale på Skuespilhusets Lille Scene af flere omgange. Begge forestillinger er dramatiseret af Tine Høeg.

Læs mere om Tour de chambre HERog se hvilke byer, Tour de chambre besøger HER

Medvirkende:

Anna Bruus Christensen – Asta
Mathias Skov Rahbæk – August
Mikkel Becker Hilgart – Niels Klitten, Hannibal m.fl.
Fanny Louise Bernth – Mai
Karen Lise-Mynster – Anna Barbro m.fl.
Siv Øyunn Kjenstad – Linda m.fl.

Anmelderne om Nye rejsende

★★★★★
Berlingske

★★★★
Kristeligt Dagblad

♥♥♥♥
Politiken

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teater
Det Kongelige Teater
Postboks 2185
1017 København K

33 69 69 33http://kglteater.dk/

Følg pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum