Vil du være mere om fremtidens fødevareudfordringer? Kom med til CiFOOD-konferencen
I starten af året trak CiFOOD mellem 300 og 400 deltagere fra hele verden til digital konference om fremtidens fødevarer - og i begyndelsen af det nye år står Center for Innovativ Fødevareforskning klar til at gentage succesen.
Konferencen finder sted fra den 31. januar til den 2. februar. De første to dage foregår digitalt, mens der på konferencens sidste dag vil være mulighed for at besøge CiFOOD på Institut for Fødevarers nye faciliteter i Agro Food Park i Skejby og få en snak med forskerne.
Igen i år er konferencen åben for alle interesserede og helt gratis - bortset fra den frivillige middag på konferencens sidste dag. Målet er, at tiltrække både forskere, studerende, virksomheder og andre fødevareentusiater - både fra Danmark og resten af verden.
- De enorme samfundsmæssige udfordringer, som fødevareindustrien står over for, skal løses gennem tværfagligt samarbejde mellem forskere og industri - og det er idéen bag CiFOOD. Med konferencen vil vi præsentere de nyeste resultater, projekter og teknologier - med en målsætning om at få forskningen ud at leve, fortæller professor Milena Corredig, der er centerleder.
Konferencen består af fire sessioner: omstilling til bæredygtige proteinkilder, mad- og emballagespild, dyrkning af fødevarer, klimaforandringer og livsstilssygdomme
Hver session byder på keynote-præsentationer efterfulgt af en række korte flashpræsentationer. Dette suppleres med diskussioner og digitale poster-præsentationer.
Information om Aarhus Universitet Technical Sciences
Besøg CiFOOD-konferencens hjemmeside her
Tilmeld dig CiFOOD-konferencen på denne hjemmeside
Du kan også besøge konferencens LinkedIn-side
Konferencen foregår på engelsk
Yderligere information
Kontakt
Norbert Raak
Conference chair
Institut for Fødevarer
norbert@food.au.dk - +4522119167
Følg pressemeddelelser fra Aarhus Universitet Technical Sciences
Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.
Flere pressemeddelelser fra Aarhus Universitet Technical Sciences
Klimabekymringer ser ikke ud til at påvirke vores mentale helbred11.7.2025 10:30:44 CEST | Pressemeddelelse
Helt modsat hvad tidligere studier har fundet frem til, viser ny forskning fra Aarhus Universitet, at unge voksnes klimabekymringer ikke ser ud til at føre til et dårligere mentalt helbred.
Han kæmper for at bringe forskning ud i virkeligheden: Aarhus-professor modtager international hæder11.7.2025 06:00:00 CEST | Pressemeddelelse
Peter Gorm Larsen har bygget broer mellem forskning og industri i fire årtier. Nu bliver han hædret som æresdoktor for sit banebrydende arbejde med digitale tvillinger og internationalt forskningssamarbejde.
Flere vil uddanne sig til ingeniør på Aarhus Universitet5.7.2025 16:27:39 CEST | Pressemeddelelse
Ingeniøruddannelserne oplever en stigning i antallet af kvote-1-ansøgere på seks procent. På de akademiske landbrugsuddannelser er der både fremgang og tilbagegang.
Positiv dyrevelfærd: AU-forsker er med til at sætte retningen på nyt forskningsområde4.7.2025 09:35:22 CEST | Pressemeddelelse
Tidligere i år udgav en række førende forskere fra hele verden en banebrydende artikel, der definerer begrebet positiv dyrevelfærd. En af forskerne er professor ved Institut for Husdyr- og Veterinærvidenskab, Margit Bak Jensen.
Dine gener afslører om angstmedicin virker på dig eller ej1.7.2025 07:00:00 CEST | Pressemeddelelse
Næsten halvdelen af alle patienter med angst eller depression oplever ingen virkning af den medicin, de først får udskrevet. Ny forskning viser, at vores gener kan forudsige, hvilke præparater der virker.
I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.
Besøg vores nyhedsrum