viggo

ViggoEnergy åbner lynlader i centrum af København

Del

Tech- og mobilitetsselskabet Viggos energiselskab, ViggoEnergy, opstiller lynlader ved Landgreven i indre København, hvor ladeoperatøren Clever tidligere har haft en hurtiglader stående.

ViggoEnergy har i forvejen to lynladere placeret i Lautrupparken i  Ballerup og har planer om at opsætte mange flere i Danmark. Billede: Anders Rohlin Olsen.
ViggoEnergy har i forvejen to lynladere placeret i Lautrupparken i Ballerup og har planer om at opsætte mange flere i Danmark. Billede: Anders Rohlin Olsen.

Nu kommer det til at gå endnu hurtigere end hidtil, hvis du skal have ladet din elbil op ved Landgreven i centrum af hovedstaden. 

Snart kan Københavnerne nemlig glæde sig til at kunne lynlade deres elbil på ViggoEnergys lynlader, der nu er klar til brug.

Lynladeren har mulighed for at lade to biler ad gangen med 150 kW hver. Men til at starte med, er det kun muligt at afgive 75 kW. Det betyder, at elbilisterne må væbne sig med lidt mere tålmodighed her i starten.

“Lige nu har vi ikke mulighed for, at lynladeren kan afgive fuld effekt. Men vi arbejder på at finde en hurtig løsning, så vores brugere kan lade op til 300 kW”,” fortæller Henriette Friis, projektleder hos ViggoEnergy.

Placeringen af en lynlader på Landgreven i det centrale København er for Henriette Friis en drømmeplacering. Også på trods af, at det i første omgang kun er muligt at opstille en enkelt lynlader.

“Vi er rigtig glade for, at vi har fået lov til at opstille en lynlader på den placering. Det er et meget trafikeret sted, hvor der både kører erhvervs-elbilister samt private. Og da lynladeren kan bruges af alle, håber vi, at det kan bidrage til et godt flow på lokationen,” siger Henriette Friis. 

Lynladeren bliver opstillet i samarbejde med Spirii, som er en af de mest erfarne ladeoperatører på markedet med mange års erfaring med at opbygge infrastruktur. 

“Vi oplever et stigende behov for nem og åben adgang til hurtig opladning i byerne, og med den nye lynlader, på en af Københavns bedste placeringer, kan vi servicere en bred gruppe af elbilister, der hurtigt skal videre. Vi er stolte af at levere en platformsløsning til ViggoEnergy, så de nemt kan drifte og vækste deres forretning og tilbyde deres forskellige brugergrupper tilpassede ladeløsninger,” udtaler Torben Fog, COO i Spirii. Og til dét nikker Henriette Friis anerkendende.

“Spirii har jo også tilgangen ‘open access’. Alle kan lade, ingen er bundet af abonnementer, og vi har også mulighed for at tilbyde specifikke brugergrupper en lavere pris,” fortæller Henriette Friis. 

Visionen for ViggoEnergy er netop at bidrage til en bedre infrastruktur for alle elbilister, men især med fokus på de erhvervsdrivende, der bruger elbilen til at udføre deres arbejde. Det skal være muligt at få strøm i et lynhurtigt tempo i løbet af arbejdsdagen - især i bykernen, hvor mange fossilfri biler og varevogne har deres daglige ruter. Derfor er det også et mål for energiselskabet at kunne lave større ladehubs i fremtiden.

ViggoEnergy er Viggos søsterselskab. Viggo er Danmarks grønneste taxiselskab, som udelukkende kører i elbiler for at bidrage til at udlede mindst muligt CO2, en renere luft og den grønne omstilling.

En Viggo kan bookes via Viggos egen app i København, Aarhus og Oslo og har altid faste priser. Og ønsker du at lade din egen elbil via ViggoEnergy’s ladere, skal du downloade app’en “ViggoEnergy”.

Nøgleord

Billeder

ViggoEnergy har i forvejen to lynladere placeret i Lautrupparken i  Ballerup og har planer om at opsætte mange flere i Danmark. Billede: Anders Rohlin Olsen.
ViggoEnergy har i forvejen to lynladere placeret i Lautrupparken i Ballerup og har planer om at opsætte mange flere i Danmark. Billede: Anders Rohlin Olsen.
Download

Information om viggo

viggo
viggo
Tømmergravsgade 4
2450 København SV

https://www.viggo.com

ViggoEnergy har ud over Bernstorffsgade også to lynladere placeret i Ballerup i Lautrupparken og har derudover flere andre på vej. ViggoEnergy har også planer om at opstille lynladere i andre dele af Danmark.Følg pressemeddelelser fra viggo

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra viggo

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum