Political Festival of Europe

Vicestatsministeren og Ministeren for digitalisering og regional udvikling i Tjekkiet, Ivan Bartoš, deltager på Political Festival of Europe.

Del

Political Festival of Europe – ”Det Europæiske Folkemøde” – afholdes for første gang den 25.-28. august 2022 i Mariager. Folkemødet er det sted, hvor de mange besøgende fra hele Europa får lejlighed til at forme Europæisk demokrati og dets fremtid. Til august samles borgere sammen med politikere og beslutningstagere fra hele kontinentet til spændende debatter og samtaler. Udover de politiske events, kan besøgende også opleve de rige og mangfoldige kulturer af Europa.

Vicestatsministeren og Ministeren for digitalisering og regional udvikling i Tjekkiet, Ivan Bartoš, bliver nu også en del af listen på de europæiske ministre, der deltager på Political Festival of Europe, hvor han vil virtuelt deltage i debatprogrammet.

"Både den demokratiske dialog og den digitale dagsorden er vigtige dele af det tjekkiske formandskab for EU-Rådet. Derfor ser jeg frem til diskussionerne om de cybersecurity udfordringer, vi står over for, samt om den sikre online verden, vi alle lever i. Jeg glæder mig over, at debatten om aktuelle emner, demokrati og europæiske værdier er i centrum for Political Festival of Europe," siger Ivan Bartoš, tjekkisk vicepremierminister for digitalisering.

"Vi er glade for, at den tjekkiske minister, Ivan Bartoš, deltager på Festivalen. Det er en stor ære at have så højt en profileret repræsentant på Festivalen fra det land, der lige nu har EU-formandskabet. Vi glæder os rigtig meget til debatten,” siger Jan Bertelsen, CEO ved Political Festival of Europe.

Se programmet her, og følg med i Folkemødets udvikling og nyheder på sociale medier og i det månedlige nyhedsbrev.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Information om Political Festival of Europe

Political Festival of Europe
Political Festival of Europe
Torvet 1A
9550 Mariager

+4570605072http://www.pfoe.org

Political Festival of Europe/Det Europæiske Folkemøde er en årlig festival, der fejrer demokratiet og er platform for den demokratiske samtale. På Festivalen vil vi diskutere de mest presserende emner på den europæiske dagsorden. Udover de mange politiske events, vil Festivalen være et sted hvor deltagerne kan opleve musik, kultur, mad og drikke fra hele Europa.

Følg pressemeddelelser fra Political Festival of Europe

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Political Festival of Europe

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum