CyklistforbundetCyklistforbundet

VI CYKLER TIL ARBEJDE sammen hver for sig

Del

Cyklistforbundet inviterer til opvarmningscykling forud for sensommerversionen af kollegakampagnen VI CYKLER TIL ARBEJDE. Det sker for at give danskere et godt alternativ til kollektiv trafik i genåbningsfasen af Danmark.

Cyklistforbundet har på grund af corona udskudt den traditionelle forårskampagne VI CYKLER TIL ARBEJDE til september. Men nu inviteres alle landets arbejdspladser til at deltage i en helt særlig opvarmningsdel, der kører frem til skolernes sommerferie.

- Hvis man efter de mange uger med hjemmearbejde gerne vil cykle mere og få al den gode motion og friske luft, som det giver, så er det bare at være med. Det er stærkt motiverende at forpligte sig til mere cykling sammen med kollegerne, siger direktør i Cyklistforbundet, Klaus Bondam.

VI CYKLER TIL ARBEJDE er Cyklistforbundets årlige kollega-kampagne, hvor man på hold af 2-16 kolleger dyster om at cykle flest dage på en måned.

Det særlige opvarmningsforløb kører frem til 26. juni, og deltagelse er gratis for alle, der tilmelder sig september-kampagnen.

Tilmelding foregår via www.vcta.dk/tilmeld, og man behøver ikke at cykle med fra start. Alle er velkomne efterhånden, som man melder sig.

Præmier og mindre trængsel
Der er både ugentlige konkurrencer, motiverende challenges og individuelle præmier på højkant for alle tilmeldte i opvarmningsdelen.

Det følges op med store holdpræmier til september – for eksempel to Interrail Global-billetter til en måneds fri togrejse gennem Europa til alle på vinderholdet.

Cyklistforbundet kører opvarmningsudgaven af VI CYKLER TIL ARBEJDE for at styrke sammenholdet på arbejdspladsen i en svær tid og hjælpe danskere med at finde alternativer til bil og kollektiv transport i en genåbningsfase af Danmark.

Mens samfund og virksomheder gradvis genåbnes, kan cyklen hjælpe med at undgå trængsel i den kollektive trafik. Jo flere, der cykler, desto mere plads er der til de danskere, der er afhængig af busser og tog, siger Klaus Bondam.

Region Hovedstaden er partner på opvarmningen til VI CYKLER TIL ARBEJDE, der kører over hele landet.

Kontakter

Billeder

Download
Årets t-shirt kan købes via www.vcta.dk.
Årets t-shirt kan købes via www.vcta.dk.
Download
Vi Cykler Til Arbejde 2020-kampagneplakat
Vi Cykler Til Arbejde 2020-kampagneplakat
Download

Information om Cyklistforbundet

Cyklen giver oplevelser, frihed og motion. Cyklen gør vores verden sundere, grønnere og mere bæredygtig. Vi arbejder for, at alle kan cykle sikkert og trygt. Uanset alder. Uanset om man bor på landet eller i byen. Vi er en demokratisk organisation, hvor alle, der ønsker en cykelvenlig verden, kan engagere sig. Vi er tilstede over hele Danmark og er en del af paraplyorganisationen European Cyclists’ Federation.

Følg pressemeddelelser fra Cyklistforbundet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Cyklistforbundet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum