Vejdirektoratet

Vi beskytter Siøsundbroen mod vand og fugt

Del

Vejdirektoratet reparerer i de kommende uger Siøsundbroen for at beskytte den mod fugt og for at forlænge broens levetid. Det vil påvirke trafikken i aften– og nattetimerne.

De kommende uger bliver Siøsundbroen repareret. Foto: Vejdirektoratet.
De kommende uger bliver Siøsundbroen repareret. Foto: Vejdirektoratet.

I de kommende uger udfører Vejdirektoratet vedligeholdelsesarbejder på Siøsundbroen, som blandt andet består i at forsegle revner og reparere fuger. Det skal forhindre, at der trænger vand og fugt ind i broen og dermed holde den sund mange år fremover.

Arbejdet betyder, at der i aften- og nattetimerne vil være ét enkelt spor farbart over broen.

Projektleder Line Faxøe, Vejdirektoratet, siger:
”Broerne til vores øer er livsvigtige for dem, der bor og arbejder der, og en af Vejdirektoratets kerneopgaver er at holde øje med broernes tilstand og sætte ind med reparationer, når det er nødvendigt. Vi må sikre, at broerne holder mange år endnu, og det er en opgave, vi har fokus på hver eneste dag.”

Arbejdet foregår i den ene side af broen i den første uge og i den anden side i den følgende uge. Det begynder søndag den 2. oktober klokken 18.30, og Vejdirektoratet forventer, at arbejdet tager tre aftener og nætter i hver side af broen.

Entreprenøren arbejder i tidsrummet fra klokken 18.30 til 06.30, så det ikke påvirker myldretidstrafikken. Arbejdet er dog meget følsomt over for vådt vejr, så det kan blive forlænget ud over de forventede i alt seks dage.

For trafikanterne betyder arbejdet, at der i tidsrummet fra klokken 18.30 til 06.30 kun er ét spor farbart over broen. De pågældende dage er der sat et signalanlæg op i hver ende af broen, og trafikken vil på skift blive ledt over.

Vejdirektoratet beklager på forhånd de gener, som arbejdet kan medføre for trafikanterne.

På Vejdirektoratets trafikkort kan man altid holde sig opdateret om den aktuelle situation på vejene og få viden om restriktioner for trafikken, konkrete vejarbejder og øvrige trafikmeldinger.

Læs mere på Trafikinfo.dk

Kontakter

Billeder

De kommende uger bliver Siøsundbroen repareret. Foto: Vejdirektoratet.
De kommende uger bliver Siøsundbroen repareret. Foto: Vejdirektoratet.
Download

Information om Vejdirektoratet

Vejdirektoratet
Vejdirektoratet
Carsten Niebuhrs Gade 43, 5. sal
1577 København V

+45 7244 3333https://www.vejdirektoratet.dk/

Følg pressemeddelelser fra Vejdirektoratet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Vejdirektoratet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum