Verdensstjernerne The Script til Thy Rock 2020

Del

The Script spiller Thy Rock som den eneste danske festival i 2020. Det nyeste album Sunsets & Full Moons, der udkommer den 8. november 2019, beskrives som en efterfølger til The Script’s meget anmelderroste debutalbum – med fokus på de meningsfyldte sangtekster, som hjalp bandet med at bryde igennem på den internationale scene.

Irske The Script sender nyt album på gaden og spiller eneste festivalgig på Thy Rock 2020.
Irske The Script sender nyt album på gaden og spiller eneste festivalgig på Thy Rock 2020.
Det irske verdensnavn The Script vender tilbage til Thy Rock i 2020 – syv år efter de første gang optrådte på Dyrskuepladsen i Thisted.
 
Det bliver en parade af hits når The Script spiller på Dyrskuepladsen i Thisted.
 
Det irske band som består af forsanger Danny O’Donaghue, guitarist Mark Sheehan og trommeslager Glen Power står blandt andet bag sangene ”The Man Who Can’t Be Moved”, ”Breakeven”, ”Hall of Fame”, ”Superheroes” og mange flere af de sange, som har domineret hitlisterne op igennem 2010’erne. 
 
- Det er fantastisk, at det er lykkedes os at få The Script tilbage på Dyrskuepladsen. Jeg husker stadig deres optræden i 2013 som en helt særlig musikalsk oplevelse. De tog Thy med storm, og det er jeg sikker på, at de gør igen i 2020. Vi ser frem til at byde The Script velkommen til Thy Rock, siger Hans Peter Jarl Madsen, der er formand for Thy Rock.
 
Thy Rock eneste koncert i DanmarK
The Script spiller Thy Rock som den eneste danske festival i 2020, og præsenteres i samarbejde med Christopher Entertainment, som også tilbage i 2013 hjalp med at få The Script til Thy Rock.
 
Det nyeste album Sunsets & Full Moons, der udkommer den 8. november 2019,  beskrives som en efterfølger til The Script’s meget anmelderroste debutalbum – med fokus på de meningsfyldte sangtekster, som hjalp bandet med at bryde igennem på den internationale scene.
 
- Jeg synes, det er det mest gribende album vi nogensinde har lavet. Vores musik har altid handlet om at være sammen med publikum, og det at skrive om ens følelser og dele dem, siger forsanger Danny O’Donaghue.
 
Oplev The Script på Thy Rock lørdag den 27. juni 2020. Billetsalg til Thy Rock 2020 via ticketmaster.dk
 
SE ØVRIGE OFFENTLIGGJORTE NAVNE HER : 
 
 

Nøgleord

Kontakter

Yderligere information:
Hans Peter Jarl Madsen, formand for Thy Rock, tlf. 2123 1231
Kommunikationsrådgiver Christian Kjeldsen, tlf. 2621 1145

Billeder

Irske The Script sender nyt album på gaden og spiller eneste festivalgig på Thy Rock 2020.
Irske The Script sender nyt album på gaden og spiller eneste festivalgig på Thy Rock 2020.
Download

Information om Cold Coast

Cold Coast
Vesterhavsgade 13, Cold Hawaii Vorupør
7700 Thisted

+45 2621 1145http://www.coldcoast.dk

Cold Coast er et multi-kommunikationsbureau, der arbejder indenfor fødevarer, kultur, sport og erhverv med base i Cold Hawaii i Thy samt Waterz i Hvide Sande.

Følg pressemeddelelser fra Cold Coast

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Cold Coast