Bauer Media

Verdensstjerner til nytårsfestival på The Voice

Del

EDM-ikonerne Swedish House Mafia er tilbage med ny lyd, et kommende album og en længe ventet verdenstour. Nytårsaften skyder de 2022 i gang på radiostationen, The Voice

Swedish House Mafia - Foto: Live Nation
Swedish House Mafia - Foto: Live Nation

Musikken til nytårsfesten er på plads, når selveste Swedish House Mafia stiller sig bag DJ-pulten og skyder 2022 i gang med et dj-set på The Voice, når rådhusklokkerne lyder. Det bliver en kæmpe aften for elektroniske musikfans, med 12 timers mix fra en stribe af verdens største og Danmarks mest populære DJ’s, når The Voice In The Mix Festival 21/22 løber af stablen. Showet sendes i radioen fra klokken 18 til 06 på The Voice og byder - udover Swedish House Mafia - også på Martin Jensen, Kato, Topic og Joel Corry.

“Vi er mange der har et specielt forhold til Swedish House Mafia - ikke mindst på grund af deres banebrydende lyd og velkendte EDM-hits. Efter deres genforening har de fundet en ny spændende lyd, som bl.a. har resulteret i et samarbejde med The Weeknd, lyder det fra Chriz, der er vært og DJ i showet. Han fortsætter: ”Det bliver en helt speciel oplevelse, at så store artister som Swedish House Mafia skyder 2022 i gang med nytårsradio hos os”

Swedish House Mafia er på vej med deres længe ventede album “Paradise Again”, som følges op af en tour der rammer Royal Arena den 9. november 2022. Chriz har desuden fået en snak med de 3 medlemmer, Axwell, Sebastian Ingrosso og Steve Angello, i forbindelse med albummet. Interviewet sendes i radioen på the Voice fredag den 7. januar kl. 13.

Nøgleord

Kontakter

Hvis du vil høre mere om The Voice In The Mix Festival 21/22, så kontakt programdirektør Mikkel Westerkam på 20480929 eller mikkel.westerkam@bauermedia.dk.

Billeder

Swedish House Mafia - Foto: Live Nation
Swedish House Mafia - Foto: Live Nation
Download
The Voice In The Mix Festival 21/22
The Voice In The Mix Festival 21/22
Download

Information om Bauer Media

Bauer Media
Mileparken 20A
2740 Skovlunde

http://bauermedia.dk/

The Voice In The Mix er et ugentligt program på radiostationen The Voice. Programmet sendes landsdækkende hver fredag og lørdag aften kl. 20-22. Nytårsaften dog fra kl. 18-06.

Bauer Media Danmark er i kontakt med over 2 millioner lyttere ugentligt, via radiokanalerne The Voice, NOVA, Radio 100, Pop FM, Radio Soft og myROCK på FM, DAB+ og radioplay.dk. For mere information besøg www.bauermedia.dk eller www.radioplay.dk.

Følg pressemeddelelser fra Bauer Media

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Bauer Media

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum