Ishøj Kommune

Verdens stærkeste pige kommer til Ishøj

Del

Lørdag den 4. december kl. 16 indtager Pippi Langstrømpe scenen i Kulturium Musikteater i Ishøj, hvor hele familien kan nyde denne udgave af Astrid Lindgrens klassiker opsat af Folketeatret

Astrid Lindgrens Pippi Langstrømpe er en udødelig klassiker og kom i 2005 på Unescos liste over bevaringsværdige, kulturelle værker.

Nu kan du opleve Folketeatrets familieforestilling om Pippi Langstrømpe lørdag den 4. december i Kulturium Musikteater.

Livlig med et strejf af alvor

„Her kommer Pippi Langstrømpe“, gjalder det gennem de fredelige gader, da Pippi med det ræverøde hår ankommer med både hest og abe til Villa Villekulla. Sådan en mærkelig pige har folk i byen aldrig mødt før.

De pæne og artige nabobørn, Tommy og Annika, bliver straks gode venner med Pippi. Hun lærer dem, at de voksne ikke altid har ret, og de udfordrer hende til at prøve at gå i skole og til at lære bordskik. Ingen af delene har hun prøvet før, for det blev der ikke lige tid til, mens hun sejlede rundt på de syv have sammen med sin far, Kaptajn Langstrømpe.

Men Pippi lader sig heldigvis ikke begrænse, for hvordan kan man vide, hvad man kan, hvis man aldrig har prøvet det?

Denne version af Pippi Langstrømpe er livlig, men også tilsat et strejf af alvor, der ikke skjuler, at Pippi savner sine forældre.

Forestillingen byder på et genhør med Georg Riedels skønne melodier, som huskes fra tv-serien fra 1968.

Køb billetter her

Billetter købes på Kulturium Musikteaters hjemmeside via kulturium.dk. Billetterne koster 175 kr. for voksne og 125 kr. for børn og unge under 25 år.

Familieforestillingen foregår lørdag den 4. december kl. 16 i Kulturium Musikteater, Ishøj Østergade 28, 2635 Ishøj.

Kontakter

Anders Lassen, musik- og teaterbooker i Kulturium: andla@ishoj.dk

Billeder

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum