Political Festival of Europe

Velkommen tilbage på Political Festival of Europe

Del

Political Festival of Europe vender i dag tilbage, efter en veloverstået første dag med skønt vejr, berigende samtaler og kick-off til et spændende musikprogram.

Festivalen blev i går formiddags åbnet med taler fra Udenrigsminister Jeppe Kofod, bestyrelsesformand Stine Bosse, Mariagerfjord Kommunes borgmester Mogens Jespersen, og ikke mindst Magrethe Vestager, næstformand i Europa-Kommissionen.

”De livlige debatter mellem borgere og politiker er vigtige. [...] Vi er alle sammen engagerede borgere og ledere - i Europas- og verdens fremtid. […] Vi må ikke tage demokratiet for givet,” understregede Jeppe Kofod i åbningstalen.

Fra morgen til sen aften summede byen med liv og spændende debatter, engagerede stadeplads holdere og mange gæster.

Dagen blev afsluttet med Channe Nussbaum & Klezmofobia, der gik på Europascenen som de sidste, og da var stemningen helt i top.

Direktør for Political Festival of Europe, Jan Bertelsen, glæder sig over den store tilslutning til Festivalen, og udtrykte også begejstring over gårsdagens veloverståede program.

”Det er fantastisk, at det endelig er blevet den sidste weekend i august, hvor Festivalen løber af stablen. Det er enormt forløsende at vi ser det hele udspille sig efter mange måneders forberedelser. Jeg vil allerede nu sige tak til alle de frivillige, ansætte, lokale, mange partnere og sponsorer, der har været med til at bygge det hele op. Festivalen havde ikke stået så flot, som den gør nu, uden alle jer,” lyder det fra Jan Bertelsen.

I dag fortsætter Festivalen med flere spændende debatter om blandt andet cybersecurity og grøn energi, og det samme gør de gode koncertoplevelser, med indslag fra blandt andet Bjonko & Balkan Beat Band, og det keltiske punk-band Finnegan’s Hell, der i aften afslutter showet på Europascenen.

Hvis du endnu ikke har besøgt Political Festival of Europe kan du i de kommende dage stadig nå at kigge forbi – Vi ses!

Political Festival of Europe er samlingspunktet for den europæiske debat og finder sted første gang den 25.- 28. august 2022 i Mariager. Her vil publikum opleve en lang række debatter mellem europæiske borgere og beslutningstagere om nogle af de mest presserende spørgsmål. Udover de mange politiske events, vil Festivalen være et sted hvor besøgende kan opleve musik, kultur, mad og drikke fra hele Europa. Vores styrke i Europa ligger i vores mangfoldighed, men vi har brug for et sted, hvor vi kan mødes og diskutere Europas fremtid – det er derfor, vi skaber Political Festival of Europe.

Følg med i Folkemødets udvikling og nyheder på sociale medier, #PFOE2022 og i det månedlige nyhedsbrev.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Information om Political Festival of Europe

Political Festival of Europe
Political Festival of Europe
Torvet 1A
9550 Mariager

+4570605072http://www.pfoe.org

Political Festival of Europe/Det Europæiske Folkemøde er en årlig festival, der fejrer demokratiet og er platform for den demokratiske samtale. På Festivalen vil vi diskutere de mest presserende emner på den europæiske dagsorden. Udover de mange politiske events, vil Festivalen være et sted hvor deltagerne kan opleve musik, kultur, mad og drikke fra hele Europa.

Følg pressemeddelelser fra Political Festival of Europe

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Political Festival of Europe

Velkommen til Political Festival of Europe25.8.2022 07:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Så er dagen kommet, hvor vi for første gang kan byde velkommen på Political Festival of Europe 2022, der klokken 11, i formiddag, bliver skudt i gang med åbningstaler fra Udenrigsminister Jeppe Kofod, bestyrelsesformand for Festivalen Stine Bosse, Mariagerfjord Kommunes borgmester Mogens Jespersen, og, ikke mindst, Magrethe Vestager, næstformand i Europa-Kommissionen på video. Velkomsttalerne fra nær og fjern bliver båret trygt igennem af Leif Lønsmann, næstformand for den Danske Helsinki-Komité for menneskerettigheder.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum