Furesø Kommune

Velkommen til energimarkedspladsen 2020

Del

Har du et ældre gasfyr? Fyrer du stadig med olie? Eller har du det bare fodkoldt? Kom og få gode råd til, hvordan du får et bedre indeklima, en lavere varmeregning og et energieffektivt hus.

Årets Energimarkedsplads afholdes i Galaksen den 25. februar. Her kan boligejere få inspiration og gratis rådgivning om nye varmepumper, solceller, ventilation, isolering og mange andre klimavenlige løsninger til hjemmet.

”Energimarkedspladsen er det rigtige sted at komme, hvis man gerne vil droppe sit oliefyr eller bare spare på varmeregningen. Selv har jeg et ældre gasfyr og er på udkig efter en mere klimavenlig løsning. Så jeg er spændt på, hvad håndværkerne og de øvrige stande på energimarkedet har at byde på i år. Jeg håber, at rigtig mange vil lægge vejen forbi Galaksen,” siger Lene Munch-Petersen (A), formand for Udvalget for natur, miljø og grøn omstilling.

Lokale håndværkere står klar til at rådgive

På markedspladsen står lokale håndværkere og gasdistributionsselskabet Evida klar med viden og produkter og kan skræddersy en mere effektiv og miljørigtig løsning til den enkelte bolig. Der er stor chance at blive inspireret, når de fortæller om de nyeste teknologier inden for vedvarende energi, isolering og ventilation.

En gruppe lokale ildsjæle præsenterer Klimasiden, en helt ny hjemmeside, hvor alle gratis kan søge oplysninger om, hvordan man lever mere bæredygtigt og sammenligne klimabelastningen ved alternative produkter. Desuden er der oplæg fra Energitjenesten og Build, Aalborg Universitet om, hvordan du kan spare energi og penge og få et godt indeklima ved klimabevidst adfærd og forbedringer af boligen.

Energimarkedspladsen er arrangeret af Furesø Kommune i samarbejde med Ballerup, Lyngby-Taarbæk og Egedal. Markedspladsen er en del af indsatsen for den grønne omstilling og et reduceret energiforbrug. På markedspladsen bliver der delt viden om forskellige metoder til energibesparelser, og de enkelte husejere får grundlag for at beslutte, hvad de vil gøre for at spare energi i deres bolig.

Læs mere på www.furesoe.dk/energimarkedsplads

Tid og sted: Energimarkedsplads 2020, den 25. februar kl. 18.30-21.00 i Galaksen, Bymidten 48, 3500 Værløse

Billedtekst: Borgere fik gode råd og ideer på Energimarkedspladsen i 2019. Der er Energimarkedsplads 2020 tirsdag den 25. februar.

Kontakter

Billeder

Information om Furesø Kommune

Furesø Kommune
Furesø Kommune
Stiager 2
3500 Værløse

http://www.furesoe.dk/

Følg pressemeddelelser fra Furesø Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Furesø Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum