Ishøj Kommune

Vejlebrovej får en ny rundkørsel

Del

Til efteråret vil krydset, hvor Vejlebrovej i Ishøj møder Gildbrovej og Vejledalen, blive erstattet af en ny rundkørsel

Arbejdet med ombygningen af krydset vil begynde onsdag den 3. juni og være afsluttet senest den 30. oktober 2020.

“Vi har valgt at gå i gang med byggeriet i juni, fordi vi forsøger at forstyrre trafikken mindst muligt. Området har flere skoler, og krydset bliver ofte benyttet af forældre, som kører deres børn i skole. Derfor håber vi, at vi kan forstyrre mindst ved at lægge det meste af byggeriet i månederne omkring sommerferien,” siger Tommy Søndergaard, vejingeniør i Center for Park, Vej og Miljø i Ishøj Kommune.

Trafikken kan blive påvirket

Helt uforstyrret slipper trafikanterne desværre ikke, for anlægsarbejdet kan i perioder have betydning for trafikken i området. Fx kan der i perioder opstå mindre køer ved krydset i morgentimerne.

“Selvom vi prøver, kan vi desværre ikke helt undgå at påvirke trafikken - det håber jeg, at vores borgere har forståelse for. Formålet med den nye rundkørsel er at forbedre trafiksikkerheden i vejkrydset i fremtiden, og vi kan ikke bygge en mere sikker vej uden at fylde en smule i nogle perioder. Men vi forsøger naturligvis at fylde mindst muligt,” siger Tommy Søndergaard.

Midlerne til etableringen af rundkørslen blev afsat af byrådet i forbindelse med budgetaftalen for 2020.

Kontakter

Tommy Hamlet Søndergaard, vejingeniør, Center for Park, Vej og Miljø i Ishøj Kommune:

43 57 77 68 / tohso@ishoj.dk

Billeder

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum