Middelfart Sparekasse

Vejle-advokat er ny i Middelfart Sparekasses bestyrelse

Del

Henrik Higham Schlüter, partner i Codex Advokater i Vejle, er valgt ind i Middelfart Sparekasses bestyrelse.

Henrik Higham Schlüter er nyt medlem af Middelfart Sparekasses bestyrelse.
Henrik Higham Schlüter er nyt medlem af Middelfart Sparekasses bestyrelse.

Et enigt repræsentantskab pegede torsdag den 21. juni på Henrik Higham Schlüter, da sparekassens øverste myndighed var samlet for at vælge nyt bestyrelsesmedlem. At valget faldt på ham er ikke tilfældigt, fortæller Allan Buch, bestyrelsesformand i Middelfart Sparekasse.

- I takt med, at sparekassen bliver større, og de regulatoriske krav til pengeinstitutter også vokser, har vi vurderet, at vi havde behov for et bestyrelsesmedlem med stærke juridiske kompetencer. Det må vi sige, at Henrik til fulde lever op til. Han har erfaring med selskabsret og er også rutineret udi bestyrelsesarbejde. At han også er kunde og garant i sparekassen, er et ekstra plus, siger Allan Buch.

Vil hjælpe med at styrke sparekassen

Henrik Higham Schlüter er glad for, at han fik mulighed for at blive en del af sparekassens bestyrelse.

- Sparekassen er en virksomhed, der drives ud fra nogle stærke værdier. Som kunde har jeg oplevet, at det ikke kun er ord, men at der ligger handlinger bag værdierne. Det er værdier, jeg til fulde kan stå inde for, og derfor vil jeg gerne bidrage til sparekassens fortsatte udvikling, siger Henrik Higham Schlüter.

Henrik Higham Schlüter bor i Vejle, og ud over at være partner i Codex Advokater har han en række bestyrelsesposter, både som formand og menigt bestyrelsesmedlem. Han blev valgt til den plads i sparekassens bestyrelse, der blev ledig, da Jan Henriksen valgte at trække sig fra bestyrelsesarbejdet af personlige årsager.

Nøgleord

Kontakter

Bestyrelsesformand Allan Buch, 20461601
Bestyrelsesmedlem Henrik Higham Schlüter, 40714100

Billeder

Henrik Higham Schlüter er nyt medlem af Middelfart Sparekasses bestyrelse.
Henrik Higham Schlüter er nyt medlem af Middelfart Sparekasses bestyrelse.
Download

Information om Middelfart Sparekasse

Middelfart Sparekasse
Middelfart Sparekasse
Havnegade 21
5500 Middelfart

64 22 22 22https://midspar.dk/

”Til fælles bedste.” Det var udgangspunktet, da Middelfart Sparekasse blev stiftet i 1853, og den sætning har vi levet efter lige siden. For Sparekassen handler til fælles bedste om at gøre en positiv forskel for kunder, medarbejdere og de lokalsamfund, vi er en del af.

Sparekassens vision er at være ”bedst til kunder”, vi vil være en Danmarks bedste arbejdspladser, og hvert år giver vi mindst 7,5 mio. kr. tilbage til lokalsamfundene i form af støtte til begivenheder, foreninger, enkeltpersoner mv.

Forretningsmodellen har vist sig bæredygtig gennem mange år. Sparekassen har i dag ca. 77.000 kunder, egenkapitalen har rundet 1,2 mia. kr., og i 2018  var overskuddet før skat 106,6 mio. kr.

Følg pressemeddelelser fra Middelfart Sparekasse

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Middelfart Sparekasse

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum