GF Forsikring

Vejengenser bliver ny forretningsfører for GF TrekantOmrådet

Del

JOBNYT: Jesper Momsen Bertelsen fra Vejen-området skifter jobbet som daglig leder i GF Sønderjylland ud med en ny stilling som forretningsfører i GF TrekantOmrådet.

Jesper Momsen Bertelsen, forretningsfører i GF TrekantOmrådet. (Foto: Alex Tran)
Jesper Momsen Bertelsen, forretningsfører i GF TrekantOmrådet. (Foto: Alex Tran)

Starten på det nye år blev også starten på et nyt job for den forsikringsuddannede Jesper Momsen Bertelsen. 1. januar startede han nemlig som forretningsfører for GF Forsikring i Trekantområdet, hvor han også selv bor. Han behøver dog ikke at starte helt fra scratch, idet han i de seneste syv år har slået sine folder i GF Sønderjylland i Haderslev – senest som daglig leder.

I sit nye job vil Jesper Momsen Bertelsen bruge sin erfaring til at styrke GF TrekantOmrådets lokale fundament og sammen med klubbens medarbejdere sætte fokus på de muligheder og fordele, der er ved at vælge et lokalt forsikringsselskab.

- Jeg er rigtig glad for at arbejde i GF, fordi vi i de lokale klubber har meget indflydelse og medbestemmelse og dermed får mulighed for at finde gode løsninger til de lokale medlemmer. Og så er alt lige fra organisationen og de lokale klubber til medarbejderne og bestyrelserne gennemsyret af et helt særligt overskud – både til hinanden og til medlemmerne, siger Jesper Momsen Bertelsen og fortsætter:

- Derfor glæder jeg mig meget til at bidrage til den positive udvikling og udnytte de vækstmuligheder, der er i hele Trekantområdet, hvor jeg også selv er født, opvokset og bosat.

Når den 42-årige vejengenser ikke står i spidsen for den lokale GF-klub, nyder han at involvere sig i lokalsamfundet som fodboldtræner i Brørup Gymnastikforening og som næstformand i Brørup Hallernes bestyrelse. Og så har han sammen med sin kone, Britt Momsen Bertelsen, og parrets fire børn netop købt en byggegrund i Askov, hvor de i løbet af det kommende år vil bygge deres drømmehus.

***

Om GF TrekantOmrådet
GF TrekantOmrådet dækker en stor del af det østlige Jylland fra de to kontorer i Fredericia og Billund. Fra Tørring i nord og Vamdrup i syd til Trelde i øst og Vorbasse i vest. Klubben er én af i alt 34 forsikringsklubber i det medlemsejede GF Forsikring, men har sin egen, medlemsvalgte bestyrelse.

Nøgleord

Kontakter

Jesper Momsen Bertelsen, forretningsfører i GF TrekantOmrådet, jesb@gfforsikring.dk, 72 24 46 73

Jens-Peter Riis Jensen, bestyrelsesformand i GF TrekantOmrådet, jepj@gfforsikring.dk, 40 63 48 54

Billeder

Jesper Momsen Bertelsen, forretningsfører i GF TrekantOmrådet. (Foto: Alex Tran)
Jesper Momsen Bertelsen, forretningsfører i GF TrekantOmrådet. (Foto: Alex Tran)
Download

Information om GF Forsikring

GF Forsikring
GF Forsikring
Jernbanevej 65
5210 Odense NV

http://www.gfforsikring.dk/presse

Følg pressemeddelelser fra GF Forsikring

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra GF Forsikring

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum