Ishøj Kommune

Varm, livsklog og musikalsk familieforestilling i Kulturium

Del

I Kulturium Musikteater i Ishøj kan du opleve forestillingen Morfar-MORFAR-Morfar for de 8-13-årige og deres forældre/bedsteforældre lørdag den 9. april kl. 13

Min morfar er noget ganske særligt. Men hvem var morfar, før han blev morfar? Hvem var han, dengang han var ung? Og hvordan er det at være morfar, når man er ved at blive meget gammel?

Tre vidt forskellige morfædre er forestillingens omdrejningspunkt. Der er ham, der fortæller historier og bygger hule i haven. Der er elskelige, helt almindelige morfar, der bare gør lidt underlige ting, fordi han er ved at blive gammel. Og så er der ham, familien helst ikke snakker om – og så alligevel …

Underholdning for alle over otte år

Det er en skøn og livsbekræftende forestilling at se på tværs af generationer. Du kan naturligvis også komme alene og få en god oplevelse alligevel.

I forestillingen medvirker Jens Andersen, Thomas Guldberg Madsen og Sune Skuldbøl Vraa.
Den er produceret af Limfjordsteatret og instrueret af Nils P. Munk.

Billetter kan købes for 50 kr. på kulturium.dk eller i musikteatrets billetsalg. Medlemmer af Kulturium Børneklub kan købe til 40 kr.

Kontakter

Billeder

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum