Danske Spil A/S

Vanvittig Lotto lørdag – to danskere vinder kæmpe gevinster

Del

Lørdag var der 20 millioner kroner i førstepræmiepuljen på Lotto og 25 millioner i Joker puljen, og begge gevinster blev vundet i aften.

Det er ikke kun en vinder af Melodi Grand Prix, der skulle findes denne lørdag aften. Der skal naturligvis også findes nogle millionærer i Danmark, og her blev det til hele fire af slagsen efter Lotto trækningen. Aftenen bød ikke bare på én, men to helt store vindere. For første gang i år blev Jokeren udløst, og en heldig spiller fra Frederiksberg havde spillet via sin mobil og satset på 10 rækker, der udløste en gevinst på intet mindre end 25.952.258 skattefri kroner.

I den anden ende af landet kunne en anden spiller for alvor også juble. En afsindig heldig østjyde købte 2 rækker med Joker hos Spar i Grenå, og det viste sig at være meget fornuftigt. En af rækkerne havde nemlig de rigtige syv vindertal, og dermed blev den satsede 20’er altså forvandlet til intet mindre end 20 millioner kroner. 

-        Jeg mindes ikke, at det nogensinde er sket, at vi har sendt to så store gevinster afsted på samme aften. Det er fantastisk, at Lotto endnu engang kan gøre de helt store drømme til virkelighed, og så for to heldige danskere. Der skal lyde et kæmpe stort tilykke herfra, siger adm.dir i Danske Lotteri Spil, Pernille Mehl. 

Udover de to kæmpe vindere,er der selvfølgelig også fundet to vindere af millionærgarantien, hvor man bliver millionær, selvom man har 0 rigtige. Begge vindere har i denne omgang spillet med gennem to af vores 4400 forhandlere. Den ene heldige vinder købte sin vinderkupon hos Kvickly i Svendborg City, mens den anden købte sin hos Extra i Sæby.

Danskernes held må i sandhed siges at fortsætte. Det er anden gang i år, at Danske Spil kan sende en gevinst på over 20 millioner afsted til en heldig Lotto vinder. Første gang var i januar, hvor en heldig vinder fra Slagelse løb afsted med den kæmpe gevinst. Til sammenligning skete dette blot to gange i hele 2020.  

Danske Spil ønsker alle vinderne et kæmpestort tillykke. 

Lotto vindertal: 

4, 14, 15, 20, 22, 33, 34

Lotto tillægstal: 

23

Jokertal:

5, 2, 6, 5, 8, 9, 4

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Danskerne elsker det lille vinderøjeblik, når de skraber: Her er de heldigste byer på Quick i 20203.4.2021 08:52:29 CEST | Pressemeddelelse

Påsken er over os og Danske Lotteri Spil har sendt tre friske påskeskrabelodder på gaden, hvor du kan vinde store og små gevinster. Og du har sikkert tænkt over, hvor mange der rent faktisk vinder, når de små felter skrabes. En ny opgørelse fra Danske Lotteri Spil viser, at der i 2020 var en heldig vinder hvert sjette sekund på skrabespillene fra Quick.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum