Danske Spil A/S

Vandt 300.000: Quick-vinder kan slippe alle bekymringer om benzinpriser

Del

En heldig mand fra området nord for Køge valgte forleden at købe et 30-års jubilæum Quick skrabelod sammen med sin Eurojackpot kupon. Og det var klogt gjort, for nu er han 300.000 kr. rigere.

”Jeg var i gang med at købe Eurojackpot på Lotto-appen. Og så tænkte jeg, jeg køber lige et skrabelod også. Jeg trykkede på ”Skrab alt”. Og så stod der ”Tillykke, du har vundet 300.000!” fortæller manden med et stort grin.

Pengene falder på et tørt sted, for med de stigende benzinpriser, bliver der med den uventede gevinst pludselig lidt mindre at bekymre sig om, fortæller den heldige vinder, som bor sammen med sin hustru, og netop har rundet de 50 år.

”Pengene falder på et meget fint sted, i forhold til at alle benzin-, gas- og elpriser stiger i øjeblikket. Det giver noget ro. Det er I hvert fald dejlig trygt, at der ligger lidt ekstra på kistebunden lige nu,” siger midtsjællænderen.

Ny 3D printer
Den flotte gevinst har ikke kun givet parret ro i maven. Pengene har også vækket et indre legebarn i manden.

”Jeg har altid gerne ville have en 3D printer, for jeg tænkte at det ville være sjovt at have sådan et stykke legetøj. Så sådan en har jeg købt. Den kan lave forskellige dimsedutter, figurer og former og beslag,” siger manden.

Når nu legetøjet er købt og bilen et tanket godt op, skal pengene også bruges på at rejse med familien, for som han selv siger; ”At rejse, det er fedt”.

”Det kom jo helt bag på mig at vinde. Der var en fed overraskelse. Jeg har aldrig prøvet at vinde så mange penge før. Alt er godt. Derfor skal vi også bruge nogle af pengene på at rejse. Bare rejse, det er fedt,” slutter den glade vinder.

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum