Dantaxi 4x48 A/S

Valgfrihed på taxa’en kommer til Vejle

Del

Nyt taxiselskab i Vejle: For dem der ærgrer sig over, at der i Vejle kun er et taxaselskab at vælge imellem, er der lys forude. Det landsdækkende taxiselskab Dantaxi er, i samarbejde med lokale vognmænd, på vej til at etablere sig i Vejle-området.

Dantaxi er Vejles nye taxiselskab
Dantaxi er Vejles nye taxiselskab

15 taxa’er på gaden fra 2020 og endnu flere ved travlhed

Fire lokale taxivognmænd kører allerede med Dantaxi-logo på vognene i Vejle, og fra 1. januar får de følgeskab af 8 vognmænd med 11 taxa'er. Dermed kommer Dantaxi i Vejle til at råde over i alt 15 taxaer, men det tal kan justeres i takt med, hvor travlt vi har på gaden, forklarer kommende vognmand i Dantaxi fra 1. januar 2020 Michael Bertelsen:

”Vi samarbejder med kollegaer fra Hedensted, Juelsminde og Billund, så vi kan udnytte den samlede kapacitet bedre. Det vil især komme borgerne i de tyndt befolkede områder til gode ligesom vi kan skrue op for kapaciteten på de mest travle weekender. For vognmanden bliver der færre kilometer uden kunder, og det er positivt for indtjeningen og miljøet.”
 
Lokale vognmænd og konkurrencedygtige priser

Nogle kunder har givet udtryk for, at de er bange for, at lokalkendskabet forsvinder, når Dantaxi etablerer sig i Vejle, men det kommer ikke til at ske, forsikrer direktør i Dantaxi, Jylland, John Vanggaard:

”Lokalkendskabet forsvinder ikke. Vi bruger lokale vognmænd, men i qua af vores udbredelse, vil jeg da ikke lægge skjul på, at vi på den lange bane ønsker at være det førende taxiselskab for virksomhedskunder og private i Trekantområdet."

Heller ikke på prisområdet har vejlenserne noget at frygte, påpeger direktøren:

”Dantaxi kører med ens priser i hele Jylland. I Vejle vil kunderne opleve, at vores kilometertakst er lidt lavere end de er vant til.

Vognene i Vejle styres fra Aalborg

Når en kunde i Vejle ringer efter en taxa på 48 48 48 48, er det Dantaxi's kundecenter i Aalborg, der svarer. Hos Dantaxi i Aalborg betjener de 45 administrative medarbejdere cirka 600 taxier, der kører over det meste af Jylland. Kundecenteret er døgnbemandet og er det ene af Dantaxi's to kundecentre. Det andet er beliggende i Virum, og betjener selskabets 1.200 vogne på Sjælland og i København.

Landsdækkende taxa-app med fast-pris kan benyttes i Vejle

Er man mere til at bestille taxa'en på app, har man måske allerede app'en installeret på sin telefon. Dantaxis landsdækkende apps (Ny Dantaxi-app og MOOVE), kan nemlig benyttes i hele Vejle-området. Med app'en kan man bestille sin taxa til fast pris.

Selv om Dantaxi i Vejle først er klar med alle 15 taxa'er i 2020, glæder direktøren sig over, at det allerede nu er lykkedes med at få vogne klar til december måneds travlhed. "Opstarten har været spændende. Kunderne har heldigivis taget vel imod os, og har givet udtryk for, at de synes, at det er en god nyhed, at Vejle nu, ligesom i mange andre byer, får valgmulighed på taxaområdet.", slutter John Vanggaard. 

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Dantaxi er Vejles nye taxiselskab
Dantaxi er Vejles nye taxiselskab
Download
Direktør, Dantaxi Jylland, John Vanggaard
Direktør, Dantaxi Jylland, John Vanggaard
Download
Fire lokale taxivognmænd kører allerede med Dantaxi-logo på vognene, og fra 1. januar får de følgeskab af otte vognmænd med 11 taxa'er.
Fire lokale taxivognmænd kører allerede med Dantaxi-logo på vognene, og fra 1. januar får de følgeskab af otte vognmænd med 11 taxa'er.
Download
Dantaxi i Vejle
Dantaxi i Vejle
Download

Information om Dantaxi 4x48 A/S

Dantaxi 4x48 A/S
Dantaxi 4x48 A/S
Krogshøjvej 49
2880 Bagsværd

48 48 48 48https://dantaxi.dk/

Om Dantaxi: En stor del af taxikørslen i Jylland koordineres fra Dantaxi’s kundecenter i Aalborg. Dantaxi udfører taxikørsel i de fleste større byer og i mange landdistrikter. Selskabets hovedkontor er beliggende i Virum, København. Selskabet har på landsplan over 1.800 taxier tilsluttet.

Følg pressemeddelelser fra Dantaxi 4x48 A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Dantaxi 4x48 A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum