Eniig

Valget til bestyrelsen i Eniig Varme er afgjort

Del

Det bliver Finn Andersen og Johs Østergaard, der som forbrugervalgte bestyrelsesmedlemmer skal være med til at bringe Eniig Varme ind i fremtiden og medvirke til, at det bliver endnu mere attraktivt af være fjernvarmekunde i Herning.

Fjernvarme
Fjernvarme

Fra den 10. til den 24. september har varmeforbrugerne i Herning haft mulighed for at vælge to repræsentanter til bestyrelsen i Eniig Varme.

Fem kandidater var på valg, og da stemmerne var talt op, havde Finn Andersen og Johs Østergaard fået flest stemmer og kan derfor indtræde i varmeselskabets bestyrelse. Der er nu en indsigelsesperiode på fem dage, hvorefter valget af de to kandidater er endeligt. Den nye varmebestyrelse samles første gang den 9. oktober, hvor der er lagt op til en grundig introduktion af de nye bestyrelsesmedlemmer

- Stemmeprocenten endte på 6,4, men det er vores opfattelse, at der har været stor interesse for valget i Herning-området. Det har vi blandt andet kunnet se i de lokale medier, hvor kandidaterne både har fået taletid og omtale. Det har været en fin proces og et sobert forløb, og nu ser vi frem til at den nye bestyrelse kommer i arbejdstøjet, udtaler Jan Østergaard Jensen, som er direktør i Eniig Varme A/S. 

Ved udgangen af 2017 overtog Eniig Herning Kommunes ejerandel på 34,4% af fjernvarmeselskabet, og de nye forbrugervalgte bestyrelsesmedlemmer erstatter de to medlemmer, som var udpeget af Herning Kommune. Bestyrelsen i Eniig Varme består fremadrettet af seks medlemmer – de to forbrugervalgte og fire medlemmer udpeget af Eniig. De nye bestyrelsesmedlemmer er valgt for en periode, som løber indtil den ordinære generalforsamling i foråret 2021.

- Vi går en spændende tid i møde med stor politisk bevågenhed omkring fjernvarmesektoren, og hvor vi i fællesskab skal bevare fokus på høj forsyningssikkerhed, attraktive priser og grøn omstilling. Det er en både stor og vigtig opgave for bestyrelsen i Eniig Varme at sikre en effektiv og omkostningsbevidst drift af selskabet, og vi glæder os til at byde velkommen til to nye bestyrelsesmedlemmer, som vil være med til at gøre en forskel for fjernvarmen i Herning, fortæller Jan Østergaard Jensen.

For yderligere information:
Jan Østergaard Jensen, direktør i Eniig Varme A/S, tlf. 2176 8418
Henrik Højlund, Presseansvarlig i Eniig, tlf. 4178 0817

Kontakter

Billeder

Fjernvarme
Fjernvarme
Download

Information om Eniig

Eniig
Eniig
Tietgensvej 4
8600 Silkeborg

70151560https://eniig.dk/

Eniig er en af Danmarks største andelsejede energi- og telekoncerner med ca. 400.000 andelshavere og et forsyningsområde, der dækker store dele af Midt- og Nordjylland. Med afsæt i vores værdier – vi er åbne, ordentlige og ambitiøse – arbejder vores 1.100 medarbejdere for bæredygtige og enkle løsninger til alle på områderne el- og varmeforsyning, fiberbredbånd, el- og gassalg, energibesparelser og vedvarende energi.

Følg pressemeddelelser fra Eniig

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Eniig

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum