Aleris-Hamlet Hospitaler

Vagtskifte på Aleris-Hamlet Hospitaler

Share

Administrerende direktør Nis Alstrup træder efter 12 år hos Aleris-Hamlet tilbage som led i et planlagt generationsskifte. Ny mand på posten er den viceadministrerende direktør Michael Gram Kirkegaard. Alstrup og Kirkegaard har udgjort direktionen i Aleris-Hamlet siden 2017. Det er med andre ord en erfaren ny CEO, der med både ledelsens og ejerkredsens fulde opbakning efter planen tager over 1. april i år.


Efter ni år som administrerende direktør og i alt 12 år i koncernen giver Nis Alstrup stafetten videre i det planlagte generationsskifte. Ønsket om at arbejde mindre og prioritere familien, sig selv og andre projekter højere har været længe undervejs.

”Min tid i Aleris-Hamlet har været en spændende rejse, som det har været et privilegium at være med på. Sammen har vi opbygget en fantastisk virksomhed, som på alle områder er førende. Vi er med en veldrevet og sund kerneforretning suppleret med flere nye forretningsområder godt rustet til at imødekomme fremtidens behov for sundhedsydelser,” siger Nis Alstrup, adminstrerende direktør Aleris-Hamlet.

Nis Alstrups hjerte brænder stadig for Aleris-Hamlet og for branchen, og han har da heller ikke planer om at slippe hverken lægegerningen eller forretningsudvikling. Hos Aleris-Hamlet vil han fortsat bidrage som virksomhedsansvarlig læge og ansvarlig for bl.a. FMT (Fecal Microbiota Transplantation) området, der er ét af Aleris-Hamlets nye indsatsområder i 2020.

Ny erfaren CEO
Michael Gram Kirkegaard (f. 1968) har sammen med Nis Alstrup udgjort direktionen i Aleris-Hamlet siden 2017, hvor han overtog ansvaret som viceadministrerende direktør. I dag er han overordnet ansvarlig for driften af alle syv hospitaler, og senest den nystartede fertilitetsklinik samt patologi-virksomheden IN-LAB; to områder, som Aleris-Hamlet har store forventninger til. I forbindelse med udnævnelsen 1. april indtræder Michael samtidigt i Aleris koncernledelse.

”Jeg er glad for bestyrelsen og vores ejeres tillid. Jeg glæder mig til at indfri forventningerne, og føler mig godt rustet af de seneste år i direktionen – og ikke mindst partnerskabet med Nis, der er en institution i denne branche. Vi er en sund virksomhed i en spændende branche og i fuld gang med en transformation af hele forretningen. Jeg glæder mig til at føre virksomheden videre ind i årtiet sammen med mine fantastiske kolleger,” siger Michael Gram Kirkegaard, Viceadministrerende direktør, Aleris-Hamlet.

Forud for Aleris-Hamlet var Michael Gram Kirkegaard adm. direktør for Teres Medical Danmark (2012-2015). Han trådte ind i ledelsen i Aleris-Hamlet i forbindelse med Aleris’ køb af Teres Medical Group i november 2015, hvor Michael startede som Hospitalsdirektør for de fire hospitaler i Vest-Danmark, og varetog denne stilling frem til 2017.

Michael er uddannet cand. phil. fra Aalborg Universitet og har 18 års ledelseserfaring fra bl.a. konsulentbranchen.

Keywords

Contacts

Michael Gram Kirkegaard, Viceadministrerende direktør/COO
(+45) 30 62 03 52

Birgitte Hoffmann, Presseansvarlig, Aleris-Hamlet Hospitaler
(+45) 29 68 76 65
Birgitte.hoffmann@aleris-hamlet.dk

Images

Nils Alstrup, CEO hos Aleris-Hamlet Hospitaler
Nils Alstrup, CEO hos Aleris-Hamlet Hospitaler
Download
Michael Gram Kirkegaard, COO hos Aleris-Hamlet Hospitaler
Michael Gram Kirkegaard, COO hos Aleris-Hamlet Hospitaler
Download

Documents

About Aleris-Hamlet Hospitaler

Aleris-Hamlet HospitalerAleris-Hamlet Hospitaler er – med mere end 30 specialer og afdelinger i Esbjerg, Herning, Ringsted, København, Aalborg og Aarhus – Danmarks største og bredest dækkende privathospital. Hospitalet udfører mere end 20.000 operationer hvert år. 

www.aleris-hamlet.dk

 

Subscribe to releases from Aleris-Hamlet Hospitaler

Subscribe to all the latest releases from Aleris-Hamlet Hospitaler by registering your e-mail address below. You can unsubscribe at any time.

Latest releases from Aleris-Hamlet Hospitaler

Nu åbner Aleris-Hamlet for fedmeoperationer i Esbjerg19.11.2020 13:16:57 CETPressemeddelelse

Danmarks førende kæde af privathospitaler Aleris-Hamlet åbner nu op for fedmeoperationer på hospitalet i Esbjerg. Det har tidligere kun været muligt på hospitalerne i Aarhus og København, men med den nye udvidelse i Region Syddanmark, vil Aleris-Hamlet kunne imødekomme den stigende efterspørgsel på fedmeoperationer og øge trygheden og bekvemmeligheden for patienterne, som nu kan blive opereret tæt på hjemmet.

Markant flere kvinder overvejer en brystoperation1.7.2020 07:11:00 CESTPressemeddelelse

En ny undersøgelse fra Aleris-Hamlet viser, at mere end hver sjette danske kvinde overvejer at få ændret på sine bryster. Det er en markant stigning sammenlignet med tal fra sidste år. Undersøgelsen viser endvidere, at det er blevet mere socialt acceptabelt at få foretaget en brystoperation. Danskernes efterspørgsel har dog ændret sig mod det mere naturlige, mens der er forskel på de ældre og yngre kvinders syn på kosmetiske operationer.