SEAS-NVE

Vær med til at bestemme fremtiden for en af Danmarks største andelsejede energi- og fibernetkoncerner

Del

Bor du, eller har du sommerhus i Ringsted, Køge, Vordingborg eller Faxe Kommune? Så er du andelshaver i den andelsejede energi- og fibernetkoncern, SEAS-NVE og kan netop nu stille op til selskabets repræsentantskab.

Har du viden om og holdninger til digitalisering og grøn omstilling, og kunne du tænke dig at sidde med ved bordet, når der er debat og dialog om løsninger inden for energipolitiske områder i din region?

Den andelsejede energi- og fibernetkoncern SEAS-NVE opfordrer lige nu potentielle kandidater til at stille op til valg til koncernens repræsentantskab. Alle, der har hus, virksomhed eller sommerhus i Ringsted, Køge, Vordingborg eller Faxe Kommune, og har en elmåler fra elnetselskabet Cerius, kan blive aktive ambassadører for koncernens knap 400.000 andelshavere:

”I SEAS-NVE er det vores fornemste opgave at varetage vores kunder og andelshaveres interesser. Derfor er det også afgørende, at vores repræsentantskab er aktive ambassadører for vores andelshavere og vil være med til at skabe værdi for det lokale liv i regionen,” siger Jens Stenbæk, bestyrelsesformand i SEAS-NVE.

Nuværende repræsentantskabsmedlem Lena Moe fortæller om arbejdet i repræsentantskabet:

”Vi bliver klædt godt på af ledelsen og har fået gode rammer til at øve indflydelse. Vi bliver hørt, og vi kan have åbne dialoger med både bestyrelse og direktion. Vores opgave er at være jordforbindelsen til baglandet og bringe forhold eller dilemmaer op, hvis de er principielle, og det er der god mulighed for i repræsentantskabet.”

Værdifulde sparringspartnere

For Jens Stenbæk er repræsentantskabsmedlemmerne vigtige sparringspartnere:

”Som medlem af repræsentantskabet er man som øverste myndighed også en ansvarlig sparringspartner for både direktion og bestyrelse, så vi sammen kan være med til at forme fremtiden for SEAS-NVE og ikke mindst styrke koncernens position som en energi- og fibernetkoncern med stærk forankring blandt sine kunder. Jeg håber, at rigtig mange kan se, hvilken værdi det giver at være medlem af repræsentantskabet, og at folk har lyst til at stille op.”

Repræsentantskabet er jordforbindelsen i baglandet

Kunne du tænke dig at blive klogere på nogle af vores medlemmer og deres arbejde i repræsentantskabet, kan du læse meget mere her.

Stil op senest den 31. januar

Er du andelshaver, og har du hus, virksomhed eller sommerhus i Ringsted, Køge, Vordingborg eller Faxe Kommune, kan du fra den 3. januar til den 31. januar melde dit kandidatur til SEAS-NVE’s repræsentantskab her. Der er endeligt valg til repræsentantskabet til marts.

Der skal vælges 36 repræsentantskabsmedlemmer ved dette års valg. De er fordelt således: Faxe 7, Ringsted 7, Køge 11, Vordingborg 11.

Kontakter

Pressevagten i SEAS-NVE, telefon 21703101
Lena Moe, telefon 23343118

Billeder

Information om SEAS-NVE

SEAS-NVE
SEAS-NVE
Hovedgaden 36
4520 Svinninge

70 29 29 00http://www.seas-nve.dk/

Om SEAS-NVE – en moderne andelsejet energi- og fibernetkoncern

I SEAS-NVE skaber vi energi til at leve livet. Vi ønsker at gøre energi til mere end blot en leverance - at være din bedste forbindelse, når det gælder den grønne omstilling og digitalisering. Det er dig, vi arbejder for, når vi tilbyder lynhurtigt internet og sikrer, at der altid er strøm i kontakten og lys på gaden. Og det er for at skabe værdi for dig, at vi lagrer energi fra vindmøller til fremtiden og skaber energirigtige løsninger i hverdagen. Vi er godt 1.000 medarbejdere og omsatte i 2018 for 7,3 mia. kr.

Følg pressemeddelelser fra SEAS-NVE

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra SEAS-NVE

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum