Guldborgsund Kommune

Vær klar når legematroser går på land

Del

D. 10.-12. juli lægger Legeskibet til kaj ved det nye pop-up område i Nykøbing Falster Havn. Her vil der være leg, liv og glade dage for alle, når legematroserne går i land. Det er gratis for alle at deltage.

Havnen er fyldt med leg og aktiviteter
Havnen er fyldt med leg og aktiviteter

Kom ned til havnen og oplev en vaskeægte skonnert og bliv draget af de store skibes mystik og eventyr. Der vil i løbet af dagene være rundvisninger og gode fortællinger om skibet fra legematroser og skibets ”rigtige matroser”. Legeskibet lægger til kaj ved det nye pop-op område ved Nykøbing Falster Havn, der under Legeskibets besøg vil blive indrettet og bygget op om Legeskibets to speciel indrettet containere, der er fyldt med fede aktiviteter.

Der vil også være rig mulighed for spændende aktiviteter til det ældre publikum. Det er muligt at hænge ud ved det nye og nærliggende pop-op område og nyde en god kop kaffe eller frokost fra foodtrucken eller gå på opdagelse i Museum Lolland-Falsters nye attraktion Menneskets Verden, der ligger samme sted – også dette er gratis

Formand for Kultur, Fritid og Bosætningsudvalget, Martin Lohse, er også begejstret for Legeskibets visit ved havnen: ”Vi har en målsætning om at skabe gode muligheder for, at borgere i alle aldre kan blive den bedste udgave af sig selv gennem hele livet. Vi glæder os til endnu engang at få besøg af Legeskibet, fordi at legen er vigtig, ikke mindst når vores børn og unge skal dannes til fremtiden. Legeskibet sætter fokus på havnen som rekreativt rum og en inspirerende ramme for fællesskab, leg og bevægelse, hvor både børnefamilier, skoler samt kommunens unge er inviteret med ombord. Vi håber at vi med Legeskibets visit endnu engang viser vejen til læring, dannelse og et godt liv findes, når vi sætter os selv i spil”

Legematroserne vil instruere og præsentere gæsterne på havnen for en bred vifte af aktiviteter der sætter gang i legen og bevægelsen. Legmatroserne er uddannet i ”Leg & Bevægelseskultur” fra Gerlev Center for Leg & Bevægelse og er sprudlende unge mennesker og legeeksperter, som formidler trivsel, glæde og fællesskaber.

Lege- og bevægelsesområdet byder på en række aktiviteter med leg og bevægelse for alle aldre. Det vil både være muligt at deltage i sømands-træning, bevæge sig igennem en udfordrede klatrebane, spille bordspil, panna-fodbold og meget meget mere.

Legeskibet er et projektsamarbejde mellem Gerlev Idrætshøjskole, Gerlev Center for Leg & Bevægelse og Lauritzen Fonden, som formidler og igangsætter en aktiv kultur for leg og bevægelse i de danske byer. Formålet er at være katalysator for en levende legekultur - i det enkelte menneske, fællesskaber og de fysiske rammer, som Legeskibet møder på sit togt.

Kontakter

Billeder

Havnen er fyldt med leg og aktiviteter
Havnen er fyldt med leg og aktiviteter
Download

Information om Guldborgsund Kommune

Guldborgsund Kommune
Guldborgsund Kommune
Parkvej 37
4800 Nykøbing F

54 73 10 00http://www.guldborgsund.dk/

Følg pressemeddelelser fra Guldborgsund Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Guldborgsund Kommune

Tre ugers gratis kulturpas til børn og unge8.7.2021 06:03:03 CEST | Pressemeddelelse

Gratis kulturoplevelser i kulturinstitutionernes skuldersæson skal være med til at udvide Guldborgsund Kommunes indsats for at være en dannelseskommune, og skal styrke kendskabet til kommunens mange kulturtilbud. Kulturpasset starter som et pilotprojekt med fire udvalgte kulturinstitutioner, og planen er at så mange institutioner som muligt kommer med. Indsatsen skal samtidig sikre flere besøgene hos kommunens kulturinstitutioner uden for højsæsonen.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum