Halsnæs Kommune

Vaccination af borgere over 85 år

Del

Vaccinationsindsatsen mod COVID-19 er nu nået dertil, hvor de sidste borgere i gruppe tre kan bestille tid til vaccination.

Sundhedsstyrelsen har inddelt den danske befolkning i tolv forskellige grupper, som er afgørende for, hvornår man kan blive vaccineret mod COVID-19. Når det er ens tur til at modtage vaccinen, vil man blive indkaldt via post i sin e-Boks. Du kan læse mere om inddelingen her.

De første, som fik tilbudt vaccinen var beboere på plejecentre og i andre plejeboliger. Det blev efterfulgt af gruppe to, som er borgere over 65 år, som modtager både personlig pleje og praktisk hjælp. Klik her for at læse mere om, hvad det vil sige at modtage personlig pleje og praktisk hjælp.

Derefter kom turen til gruppe tre, som er borgere over 85 år. Grundet mangel på leverance af vacciner er det ikke alle i denne gruppe, som har kunne booke en tid endnu. Det er der nu lavet om på, idet der er kommet nye leverancer og dermed flere ledige tider.

Halsnæs Kommune vil derfor opfordre alle borgere i både gruppe to og tre til at bestille tid til vaccination, hvis man ikke allerede har gjort det. Indkaldelsen ligger i e-Boks, men det kan godt være lidt tid siden, at den enkelte borger har modtaget den.

Man skal bestille tid via hjemmesiden www.vacciner.dk . Hvis man ved tidsbestilling får at vide, at der ikke er flere ledige tider, så kan det være en god idé at prøve igen dagen efter, da der løbende bliver oprettet flere ledige tider i takt med, at vaccinerne ankommer til Danmark.

Borgere som mener, at de tilhører en af de grupper, som er blevet tilbudt vaccine, men som ikke har modtaget en indkaldelse til vaccination, kan ringe til Region Hovedstaden på telefonnummer 30 66 89 37 for at få hjælp. Det samme gør sig gældende, hvis man er fritaget for digital post. Vælger man at ringe for at få hjælp til at booke tid til vaccination, skal man forberede sig på, at der godt kan forekomme en del ventetid. Derfor er det Halsnæs Kommunes anbefaling, at man booker tid via www.vacciner.dk, hvis man har mulighed for det.

Billeder

Information om Halsnæs Kommune

Halsnæs Kommune
Halsnæs Kommune
Rådhuspladsen 1
3300 Frederiksværk

+45 47 78 40 00https://halsnaes.dk/

Halsnæs Kommune er placeret i naturskønne omgivelser i det nordvestlige hjørne af Nordsjælland. Vores motto er: "Halsnæs - rå og autentisk. Her er ikke for fint, og det føles ægte". Kom og vær med!

Følg pressemeddelelser fra Halsnæs Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Halsnæs Kommune

Undersøgelse sætter fokus på din sundhed5.2.2021 09:41:21 CETPressemeddelelse

Hvordan har du det? Det spørgsmål har 2450 tilfældigt udvalgte borgere i Halsnæs fået i deres e-boks. Spørgsmålet er en del af en landsdækkende spørgeskemaundersøgelse, som skal klarlægge, hvordan du som borger i Halsnæs og i resten af landets kommuner har det, når det kommer til din fysiske og psykiske sundhed. Det sker for at kunne sætte ind med målrettet forebyggelse og bedre behandling af sygdomme lokalt.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum