Haderslev Kommune

Underskrift på en højteknologisk fremtid for Vojens Lufthavn

Del

Fredag formiddag underskrev Haderslev Kommune og virksomheden BBHS to kontrakter om installation af et nyudviklet, automatisk baggagehåndteringssystem i Vojens Lufthavn.

”Vi er ready to take off”!

Med de ord satte borgmester i Haderslev Kommune H. P. Geil og CEO i virksomheden BBHS Martin Sattrup Christensen deres underskrifter på to kontrakter fredag formiddag.

Aftalerne betyder, at BBHS i løbet af foråret og sommeren 2017 kan installere det højteknologiske baggagehåndteringssystem Bulk Baggage Handling i Vojens Lufthavn.

For borgmester H. P. Geil repræsenterer aftalen en højteknologisk og særdeles erhvervsvenlig fremtid for Vojens Lufthavn.

”Det er jo en underskrift på ny fremtid for Vojens Lufthavn. Det kommer til at trække en masse aktivitet herud, og jeg tror det kommer til at betyde rigtig meget for hele området. Så det er en stor dag,” siger han.

Kontrakterne rummer for det første en aftale om, at Haderslev Kommune udvider lufthavnens faciliteter, så den kan rumme BBHS’ baggagehåndteringssystem ved både ankomst og afgang. Og for det andet, at BBHS etablerer dette baggagehåndteringssystem, så det kan bruges af lufthavnen og samtidig tjene som showcase for virksomheden.

Martin Sattrup Christensen kalder aftalen for en milepæl.

”Vi har længe ledt efter et sted, hvor vi kan demonstrere vores systemer i praksis, vise de mange arbejdsmiljømæssige fordele, og samtidig træne og oplære teknikere og personale fra andre internationale lufthavne. Det har vi fundet her, og at det så samtidig medfører et stort vækstpotentiale i lufthavnen, er jo kun dejligt”, siger han. 

Udvidelsen begynder allerede i dette forår og forventes afsluttet midt på sommeren 2017.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Vedhæftede filer

Links

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Christian X's Vej 39
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum