Udsolgt på under 5 sekunder - PS5 revet af hylderne

Del

I dag er der flere butikker der lancerer et begrænset parti af den længe ventede PlayStation 5. Klokken 10.00 åbnede elektronikbutikken Power op for onlinesalg af 50 styk PlayStation 5. Mads Emil Hansen fra TechMag var med til salget. Selvom refresh-knappen på Mads Emil Hansens Mac var rødglødende i sekunderne op til klokken 10.00 missede Mads mulighed for at købe den nye PS5 hos Power. De var simpelthen røget inden der var gået 5 sekunder.

”Det er ekstremt run på ved disse online køtilbud. I normale tider uden Corona ville jeg være mødt op til køen klokken 03.00 om morgenen eller tidligere, men nu med Corona restriktioner, så er køtilbuddene flyttet online. Det er fair nok, men du skal være ekstremt hurtig for at kunne få en ny PS5 ved de her promotions.” Fortæller Mads Emil Hansen fra TechMag.dk

Endnu en mulighed: Du skal være hurtig

Mads Emil Hansen giver på TechMag insiderinformation om hvordan du kan forbedre dine chancer for at købe en PS5, og hvor du næste gang i dag får muligheden for at købe en af de få tilgængelige PS5 maskiner.

Det kan du læse om her hos TechMag.dk

Nøgleord

Kontakter

TechMag's PS Ekspert
Mads Emil Hansen
Email: mads@techmag.dk
Tlf: 24 84 07 33

Billeder

Download
Mads Emil Hansen
Mads Emil Hansen
Download

Information om TechMag.dk

TechMag.dk
Marielundvej 46B
2730 Herlev

https://techmag.dk/

Techmag.dk er et magasin med gaming og technyheder!

Følg pressemeddelelser fra TechMag.dk

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra TechMag.dk