De 3 største udfordringer ved skabelsen af en hjemmeside

Del
95 % af alle startups går konkurs, inden de første 3 år. Ved at have en stærk online profil, kan din virksomhed være med til at minimere denne procentsats og have større sandsynlighed for succes.

Ved etablering af en hjemmeside kan man støde på udfordringer, som kan være vanskelige at finde svar på. Det er langt fra alle og enhver, der har viljestyrken og evnen til at fuldende en hjemmeside. Som oftest skyldes det de mange udfordringer, der konstant opstår i processen. Der er dog ingen grund til bekymring så længe du læser med her. Her gennemgås de hyppigste udfordringer, som kan opstå i starten af etableringen.

Den store forskel på .com og .dk

Det hele begynder med dit domænenavn. De fleste går galt i byen ved at vælge et upræcist domænevan. Et dansk domænenavn med en .com endelse, kan give problemer i forhold til de besøgende eller for søgemaskinerangeringen. Det anbefales af mange eksperter at vælge et navn, som kan bruges på forskellige sprog. Når et pågældende domænenavn har et internationalt twist, ligger det også mere naturligt at vælge et .com på endelsen af domænenavnet.

Der er forskel på prisen i forhold til .com og .dk. Som oftest er .com dyrere på grund af den større efterspørgsel på .com, hvis domænenavnet er mere internationalt. Hvis domænenavnet derimod er mere dansk, vil et .dk have større tilbøjelighed for at være dyrere end .com.

Vælg det korrekte webhotel

Alle hjemmesider er tilknyttet et webhotel. Der er forskellige specifikationer på diverse webhoteller til WordPress hjemmesider. Du skal derfor være sikker på, at det pågældende webhotel understøtter WordPress. De billigste webhoteller er som oftest ganske fremragende. Vælg gerne et webhotel som har telefonsupport. Det betyder, at du nemt og hurtigt kan få den hjælp du har behov for vedrørende din hjemmeside.

Hvis din hjemmeside er bygget op via WordPress, bør du besøge hjemmeside-guiden.dk og læse mere om webhoteller til WordPress. Her findes en specifik beskrivelse af, hvad du skal være opmærksom på, når du skal hostes af et webhotel.

Den eneste rigtige måde at sætte permalinks op på i WordPress

Permalinks kaldes også URL’er. Som standart er permalinks sat til default i WordPress. Det betyder at dine URL’er vil have et navn såsom ”eksempel.dk/id-nummer”. Dette navn siger intet om, hvad dine besøgende kan se på den pågældende side. Som hjemmeside ejer vil man oftest gerne have, at man kan lave URL’erne manuelt eller have en automatiseret regel som gør, at URL’er bliver lavet baseret på et landingssidenavn.

Et ønsket eksempel vil være ”eksempel.dk/navn-paa-landingsside”. Her ved besøgende og Google, hvad man kan få af information på den pågældende side. Måden dette gøres på er følgende:

  • Gå til WordPress kontrolpanel
  • I menuen til venstre, tryk på ”indstillinger” herunder ”Permalinks”
  • Sæt flueben ud for permalink baseret på blogs/posts
  • Gem herefter indstillingerne

Nu vil alle dine URL’er fremover kaldes for navnet på siden og ikke en ligegyldig intetsigende værdi. Det er dog vigtigt, at dette gøres i starten og ikke når du allerede har lavet en masse landingssider. Gør du det for sent, vil det gøre alle dine eksisterende URL’er og links utilgængelige, hvilket vil forårsage i en 404-fejl.

Ved at have styr på disse råd, kan du komme godt fra start og nu have et godt fundament til at komme godt i gang med selve designet af din hjemmeside.

Nøgleord

Billeder

Information om TechMag.dk

TechMag.dk
Marielundvej 46B
2730 Herlev

https://techmag.dk/

Techmag.dk er et magasin med gaming og technyheder!

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye