Udenrigsministeriet

Udenrigsministeriet ansætter Thomas Schjødt som særlig rådgiver for ministeren for udviklingssamarbejde og global klimapolitik, Dan Jørgensen

Del

Thomas Schjødt skal bistå med det regeringspolitiske arbejde og tiltræder fra i dag 18. januar 2023.

Minister for udviklingssamarbejde og global klimapolitik Dan Jørgensen udtaler i forbindelse med ansættelsen:

”Jeg er rigtigt glad for, at Thomas har takket ja til jobbet. Jeg kender ham som en engageret og dygtig medarbejder med stor politisk erfaring i bagagen og det er klart en gevinst i det vigtige arbejde, vi har foran os. Vi har i regeringen skabt en ny stærk kobling mellem udviklingspolitikken og opgaven med at styrke Danmarks globale stemme inden for klimapolitik. Det kræver nytænkning og tæt samarbejde, som Thomas kan hjælpe med.”

Thomas Schjødt er uddannet cand.scient.pol. fra Københavns Universitet i 2016 og har siden arbejdet med politisk rådgivning af Socialdemokratiet, herunder som presse- og kommunikationskonsulent, politisk rådgiver og som souschef.
Derudover har han været særlig rådgiver i Indenrigs- og boligministeriet samt varetaget et barselsvikariat som særlig rådgiver for tidligere udviklingsminister Flemming Møller Mortensen.

For yderligere pressespørgsmål, kontakt: Pressevagten@um.dk

Information om Udenrigsministeriet

Udenrigsministeriet
Udenrigsministeriet
Asiatisk Plads 2
1448 København K

33 92 00 00http://um.dk/

Følg pressemeddelelser fra Udenrigsministeriet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Udenrigsministeriet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum