Udenrigsministeriet

Udenrigsministeren ansætter endnu en særlig rådgiver

Del

Udenrigsministeriet ansætter Morten E. G. Jørgensen som særlig rådgiver for udenrigsminister Lars Løkke Rasmussen. Han skal i samarbejde med særlig rådgiver Karen Clement bistå udenrigsministeren i det regeringspolitiske arbejde.

Lars Løkke Rasmussen udtaler i forbindelse med ansættelsen:
”Jeg glæder mig til at få Morten med på holdet. Med sin store indsigt i det politiske arbejde fra flere ministerier er han den helt rette til at være med til at sikre, at regeringens politiske ønsker og prioriteter føres ud i livet.”

Morten E. G. Jørgensen er uddannet cand.jur. og kommer fra en stilling som kontorchef i Justitsministeriet. Tidligere har han blandt andet været generalsekretær i Dansk Ungdoms Fællesråd, særlig rådgiver i Forsvarsministeriet og juridisk specialattaché i Udenrigsministeriet.

Morten E. G. Jørgensen tiltræder stillingen 6. februar 2023. 

For yderligere pressespørgsmål, kontakt: Pressevagten@um.dk

Information om Udenrigsministeriet

Udenrigsministeriet
Udenrigsministeriet
Asiatisk Plads 2
1448 København K

33 92 00 00http://um.dk/

Følg pressemeddelelser fra Udenrigsministeriet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Udenrigsministeriet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum