Lidl Danmark

Uden mad og drikke flyver heltene ikke: Lidl indgår samarbejde med Flying Superkids i forbindelse med Danmarksturné

Del

Når det verdensberømte gymnastikhold Flying Superkids drager på Danmarksturné over sommeren og efteråret, kan de være sikre på, at de ikke går ned på produkter som pålæg, kød og brød. For uden mad og drikke flyver heltene ikke, og derfor er Lidl blevet Official Fresh Food Partner for de mange talentfulde unge gymnaster.

Lidl skal sørge for at holde alle de talentfulde gymnaster fra Flying Superkids flyvende med friske madvarer, når holdet de kommende måneder skal på Danmarksturné
Lidl skal sørge for at holde alle de talentfulde gymnaster fra Flying Superkids flyvende med friske madvarer, når holdet de kommende måneder skal på Danmarksturné

Spoler vi tiden tilbage til 1967, var der lige blevet opstartet et helt almindeligt gymnastikhold i Aarhus. Men over tid har foreningen bag Flying Superkids udviklet sig til et internationalt, anerkendt opvisningshold, der turnerer i hele verden. Bag holdet står 60 talentfulde børn og unge i alderen 7-21 år, som brænder for at dele deres glæde ved gymnastikken og inspirere både unge og ældre.  

”Når jeg fortæller, at vi glæder os over at være på de danske landeveje igen, så taler jeg på vegne af hele holdet. Vi har glædet os til at komme ud og mærke publikum igen og sprede den glæde omkring gymnastikken, som vores gymnaster er så gode til,” fortæller direktør i Flying Superkids, Lars Godbersen, om den nyopstartede turné.  

Og udover at glæde sig til at komme ud at optræde en masse, så kan direktøren og hele Flying Superkids glæde sig over, at holdet ikke længere skal bekymre sig om, de får nok mad. Fra 1. juni 2022 har Flying Superkids nemlig fået Lidl som Official Fresh Food Partner, og den danske dagligvarekæde er mildest talt flyvende over det nye samarbejde. 

”Flying Superkids er et vartegn for den danske foreningskultur og et stærkt eksempel på, hvad man kan i fællesskab, når man løfter i flok – bogstaveligtalt. Derfor glæder vi os i Lidl over at kunne støtte Flying Superkids som Official Fresh Food Partner og bidrage til at opretholde deres gode energi og høje ambitionsniveau,” udtaler Jens Stratmann, der er adm. direktør i dagligvarekæden. 

“Et partnerskab som dette skaber endnu federe rammer” 
Flying Superkids har gennem tiden repræsenteret dansk gymnastiktradition i over 35 lande, deres show ses årligt af over 35.000 mennesker, og så er det en forening i konstant udvikling. Så for Flying Superkids er sponsoratet med Lidl essentielt i forhold til at drive foreningen og styrke dens videre udvikling.  

”Partnerskaber som dette med Lidl giver os mulighed for at skabe nogle endnu federe rammer for vores Flying Superkids. Det er med til at sikre et godt fundament, som er så vigtigt for vores videre udvikling,” fortæller Lars Godbersen.  

Danmarksturneen er allerede begyndt og strækker sig helt frem til november 2022. Forestillingerne er et mix af gymnastik, akrobatik, tumbling, sang, dans og ikke mindst spring, hvor de dygtige gymnaster flyver gennem luften i imponerende springkombinationer i et hæsblæsende tempo.  

”Vores shows er for alle – uanset alder. Det sjove er, at det ofte ender med, at forældre eller bedsteforældre er mindst lige så begejstrede og fyldte med energi efter showet som de børn, de kommer ind med,” afslutter Flying Superkids-direktør Lars Godbersen grinende.  

Udover at sørge for madvarer til Flying Superkids, så giver Lidl også sine kunder mulighed for at købe billetter til Flying Superkids’ show med 15 % rabat, hvis kunden downloader og aktiverer sig i Lidl Plus-appen.   

Her afholdes der Flying Superkids shows i 2022: 

 • Odense: Fredag den 10. juni og lørdag den 18. juni  
 • København/Kastrup: Søndag den 26. juni – lørdag den 2. juli  
 • København/Lyngby: Lørdag den 30. juli – fredag den 5. august  
 • Esbjerg: Fredag den 14. oktober – lørdag den 15. oktober 
 • Aabenraa: Søndag den 16. - mandag den 17. oktober  
 • Nykøbing Mors: Torsdag den 20. - fredag den 21. oktober  
 • Fredericia: Lørdag den 22. - søndag den 23. oktober  
 • Maribo: Torsdag den 3. - fredag den 4. november  
 • Holbæk: Lørdag den 5. - søndag den 6. november  
 • Ikast: Torsdag den 10. - fredag den 11. november  
 • Aalborg: Lørdag den 12. - søndag den 13. november 

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Lidl skal sørge for at holde alle de talentfulde gymnaster fra Flying Superkids flyvende med friske madvarer, når holdet de kommende måneder skal på Danmarksturné
Lidl skal sørge for at holde alle de talentfulde gymnaster fra Flying Superkids flyvende med friske madvarer, når holdet de kommende måneder skal på Danmarksturné
Download

Information om Lidl Danmark

Lidl Danmark
Lidl Danmark
Profilvej 9
6000 Kolding

7635 0000http://www.lidl.dk

I Lidl Danmark står vi for den bedste kvalitet til den bedste pris. Som dagligvarekæde koncentrerer vi os om det væsentlige. Gennem vores effektive processer og det tillidsfulde samarbejde med vores partnere garanterer vi et fremragende forhold mellem kvalitet og pris og et velgennemtænkt vareudbud. Som kunde i Lidl kan du trygt regne med, at vores produkter er friske og af god kvalitet. Vores medarbejdere arbejder hver dag for, at vores kunder nemt og enkelt kan købe ind i vores 138 butikker. 

Du er altid velkommen til at skrive til os på presse@lidl.dk 

Følg pressemeddelelser fra Lidl Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Lidl Danmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum