Danmarks Underholdningsorkester

TV-2 & DANMARKS UNDERHOLDNINGSORKESTER PRÆSENTERER NYT SAMARBEJDE

Del

Efter en udsolgt arena-tour i forbindelse med TV-2s 40 års jubilæum, er ’Danmarks Lykkeligste Orkester’ nu klar til at besøge 13 koncertsale sammen med Danmarks Underholdningsorkester.

TV-2
TV-2

TV-2 kunne i 2020 markere intet mindre end 40 år på den danske musikscene og som ”Danmarks lykkeligste orkester” står de bag klassikere som, ‘Bag duggede ruder’, ’ Alt hvad hun ville var at danse’ og ‘De første kærester på månen’, der blot er et lille udpluk af de mange hits, som TV-2 har leveret siden bandets begyndelse i 1980.

"I 1999 spillede vi i TV-2 en række koncerter med det daværende Danmarks Radios Underholdningsorkester. Turneen blev kaldt "Manden der ønskede sig en havudsigt ". Vi er siden igen og igen blevet spurgt om ikke det snart var på tide at genoptage samarbejdet og genopdage mulighederne med vores sange i en større opsætning med symfonisk orkester - det vi i bandet kalder "hele svineriet". Endelig er chancen der: TV-2 sammen med Danmarks Underholdningsorkester, nu både med kendte og nye sange. Undertitlen kunne sagten være: "Manden der ønskede sig en havudsigt - og fik den", fortæller Steffen Brandt.

Også Andreas Vetö, direktør for Danmarks Underholdningsorkester, ser frem til samarbejdet:

”Vi glæder os til at tage publikum med på en rejse gennem 40 års musikalsk Danmarkshistorie. Vores orkester er i topform - og vi glæder os til at give TV-2’s musik symfonisk kant. Jeg ser frem til et fantastisk forår på landevejen med Danmarks lykkeligste band og Danmarks Underholdningsorkester”.

Danmarksturné i 2023.
Fire årtier har passeret med nøjagtig de samme fire bandmedlemmer - Steffen Brandt (forsanger, keyboard, guitar), Hans Erik Lerchenfeld (guitar), Sven Gaul (trommer) og Georg Olesen (bas). Og sammen kan TV-2 skrive flere end 200 sangudgivelser, 19 studiealbums og mere end 1200 koncerter på CV’et. Bandets samtidskritiske udgivelser har opnået flerdobbelte platinplader samt DMA-statuetter for b.la. ’Årets Danske Pop Udgivelse’, ’Årets Danske Sangskriver’ og ’Årets Danske Hit’.

Danmarks Underholdningsorkester er garant for kontinuerligt at rykke grænserne for, hvad et symfonisk orkester kan. Nysgerrighed, fleksibilitet og kunstnerisk dygtighed er nøgleord som de gennem mere end 70 år har fornyet og forfinet. Nu forener TV-2 og Danmarks Underholdningsorkester kræfterne og går sammen om at give danskerne en sjælden mulighed for at opleve de tidløse klassikere.

Det officielle billetsalg begynder d. 22. september kl. 10.

Med venlig hilsen
UNITED STAGE & DANMARKS UNDERHOLDNINGSORKESTER

For interviews, presseforespørgsler eller anmelderbilletter kontakt venligst:
Simon Fernando // sf@underholdningsorkester.dk // 31 58 77 23
Sofie Juul Lind // sofie@unitedstage.dk // 28 69 02 42


TV-2 og Danmarksunderholdningsorkester:

22.02.2023 – Vejle Musikteater
23.02.2023 – MCH Herning Kongrescenter
24.02.2023 – Værket, Randers
25.02.2023 – Arena Aabenraa
03.03.2023 – Arena Næstved
04.03.2023 – Kulturcenter Skive
05.03.2023 – Musikkens Hus, Aalborg
09.03.2023 – Royal Stage, Hillerød
10.03.2023 – DR Koncertsalen, København
14.03.2023 – Musikhuset Esbjerg
17.03.2023 – Roskilde Kongrescenter
18.03.2023 – ODEON, Odense
19.03.2023 – Musikhuset Aarhus

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Information om Danmarks Underholdningsorkester

Danmarks Underholdningsorkester
Danmarks Underholdningsorkester
Gammel Kongevej 11, 4.
1610 København V

https://underholdningsorkester.dk/

Musikalske oplevelser, vi er fælles om

Danmarks Underholdningsorkester præsenterer shows og koncerter i hele landet - på tværs af både genrer og generationer. Vidste du, at Danmarks Underholdningsorkester...

  • er ejet af musikerne
  • kommer rundt i hele landet
  • prioriterer formidling til børn og unge højt
  • er på udkig efter nye spændende partnerskaber 
  • har høstet international anerkendelse og vundet internationale priser

Se mere på www.underholdningsorkester.dk

Følg pressemeddelelser fra Danmarks Underholdningsorkester

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danmarks Underholdningsorkester

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum