Tunge drenge giver gode råd

Del

400 deltagere har allerede meldt sig til konference i Århus hvor Væksthus Midtjylland præsenterer sværvægtere fra erhvervslivet.

Vækst er blevet et nøgleord de seneste år – et ord, der bruges overalt i samfundet og i mange forskellige sammenhænge. Men hvordan skaber vi den? Det gives der adskillige gode bud på, når Væksthus Midtjylland og Erhvervs- og Byggestyrelsen inviterer til konferencen VEJE TIL VÆKST i Århus torsdag 17. november 2011.

Her vil deltagerne blandt andet kunne høre oplæg fra nogle af de ”tunge” folk i dansk erhvervsliv med Erhvervs- og Vækstminister Ole Sohn i spidsen.

Vestas direktør Ditlev Engel, vil tale om den globale udfordring, Podio’s CEO Tommy Ahlers vil fortælle om "Slaver, konger og Guder - om at bygge en succes” og endelige kommer Bjarne Riis, ejer af Riis Cycling, og fortæller om ”Når effektiv branding skaber vækst”.

”Jeg synes, det er lykkedes os at få nogle virkeligt spændende navne til konferencen, og jeg er overbevist om, at de vil levere masser af inspiration. Målet er jo, at deltagerne går herfra med forøget mod på at arbejde videre med at vækste deres virksomheder,” siger Erik Krarup, direktør i Væksthus Midtjylland

Udover oplæggene er der er mulighed for at deltage i lang række spændende workshops, møde professionelle rådgivere og se, hvad der bydes på i standområdet – hvor 100 rådgivere har stand.

Konferencen retter både mod iværksættere og små og mellemstore virksomheder samt private rådgivere. Det er gratis at deltage i. Læs mere om VEJE TIL VÆKST og se hele programmet på www.vejetilvækst.dk

VEJE TIL VÆKST laves i et samarbejde mellem Erhvervs- og Byggestyrelsen, Væksthus Midtjylland, DI Videnrådgiverne, Dansk Erhverv, Danske Advokater, FSR – Danske Revisorer og Væksthusene

VEJE TIL VÆKST er en del af POWER til iværksættere og virksomheder i vækst - uge46
Hvad enten du drømmer om at starte virksomhed eller allerede er godt i gang, giver vi dig power til at maksimere dit potentiale. I uge 46 er der springboards, workshops, foredrag og konkret rådgivning til alle – fra iværksætterspirer i folkeskolen til direktører med vækstambitioner.

Bag initiativet står Erhvervs – og vækstministeriet i samarbejde med en lang række private og offentlige organisationer. Initiativet er en del af ”Global Entrepreneurship week” hvor mere end 100 lande sætter fokus på iværksætteri og vækst. Læs mere på www.uge46.dk

Yderligere oplysninger kan fået hos Udviklingschef Anna Maria Sønderholm, Væksthus Midtjylland, Mobil: 20991709

Information om Væksthus Midtjylland

Væksthus Midtjylland
Væksthus Midtjylland
Åbogade
8200 Århus N

70 22 00 76http://www.startvaekst.dk/vhmidtjylland.dk

Følg pressemeddelelser fra Væksthus Midtjylland

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Væksthus Midtjylland