Væksthus Midtjylland styrker organisationen

Del
Efterspørgslen efter Væksthus Midtjyllands ydelser er steget markant, siden Væksthuset blev etableret af kommunerne i region Midtjylland i 2007. For at kunne imødekomme de forøgede aktiviteter tilpasses organisationen nu med etableringen af dels en udviklingsafdeling og dels en økonomiafdeling.


Årligt benytter mere end 1.000 midtjyske virksomheder sig af Væksthus
Midtjyllands tilbud om gratis vækstkortlægning, og mere end 500
virksomheder får årligt tilskud til køb af specialiseret rådgivning.

Behovet for kontinuerlitg at kunne udvikle nye ydelser og tilbud til virksomhederne – ofte i
samspil med en række eksterne parter – er nu så stort, at der er etableret en udviklingsafdeling, som netop får til opgave at sikre virksomhederne de mest
optimale og målrettede tilbud.

Som leder af den nye udviklingsafdeling er udnævnt Anna Maria Sønderholm, der udover funktionen som udviklingschef også har ansvaret for Væksthus Midtjyllands kommunikation og markedsføring. Anna Maria Sønderholm er uddannet cand. merc. og HD og bosat i Skjern. Hun har i en årrække arbejdet med virksomhedsudvikling, herunder udvikling af programbaserede tilbud til vækstorienterede virksomheder.

Hovedparten af Væksthus Midtjyllands tilbud tager udgangspunkt i
udviklingsprogrammer, bl. a. udbudt af Vækstforum For Region Midtjylland,
hvori indgår medfinansiering fra EU.

Det stigende antal programmer, hvor Væksthus Midtjylland er operatør – aktuelt 8 regionale programmer og 3 landsdækkende initiativer – bevirker et øget behov for målrettet fokus på
administration og økonomi, således at virksomhederne i videst mulig omfang oplever væksthusets tilbud så ubureaukratiske som muligt. Som følge heraf er der etableret en økonomiafdeling med Sabine Krupka Larsen som økonomichef. Sabine Krupka Larsen er i bosat i Rødding ved Viborg; hun har en mangeårig baggrund inden for økonomi, herunder administration af EUfinansierede aktiviteter.

Kontaktperson:
Erik Krarup, direktør Væksthus Midtjylland, tlf. 70 22 00 76

Information om Væksthus Midtjylland

Væksthus Midtjylland
Væksthus Midtjylland
Åbogade
8200 Århus N

70 22 00 76http://www.startvaekst.dk/vhmidtjylland.dk

Følg pressemeddelelser fra Væksthus Midtjylland

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Væksthus Midtjylland