Tristan-fond erhverver i københavnsk boligudviklingsområde

Del

En af Tristan Capital Partners fonde (Curzon Capital Partners 5 Long-Life L.P.), har sammen med Keystone Investment Management erhvervet 208 kommende boliger i Københavnsområdet. CASA A/S leverer det nøglefærdige projekt.

Den kommende bebyggelse på i alt 16.500 m2 er beliggende i Kirkebjerg, Brøndby; et område under udvikling fra industriområde til attraktivt boligområde vest for København. Boligområdet har kort afstand til København, og de fremtidige beboere får desuden glæde af den kommende letbane. CASA er udvikler og totalentreprenør på projektet.

- Høj befolkningstilvækst og en betydelig mangel på boliger driver behovet for nye, lavenergi kvalitetsboliger i Storkøbenhavn. Bebyggelsen er af højeste kvalitet og får den bedste energimærkning. Projektet muliggør dermed fondens første finansiering med grønne obligationer. Samarbejdet med en top-udvikler som CASA A/S og vores partner Keystone gør det muligt for os at tilbyde københavnerne boliger af høj kvalitet, der er til at betale. Vi ser frem til at tilføje lignende boligprojekter til vores nordiske portefølje, siger Anne-Jan Jager, Executive Director hos Tristan Capital Partners om fondens investering.

- Vores omfattende erfaring med at udvikle boligområder som Kirkebjerg, gør det muligt for os at lave et attraktivt projekt. Der er i disse år stor efterspørgsel på boligområder som dette. Særligt efter områder tæt på Københavns centrum. Den innovative og bæredygtige bebyggelse i Kirkebjerg bygges efter DGNB-Guld standarderne og opføres som lavenergi, fortæller Torben Modvig, CEO hos CASA A/S.

Morten Schultz, CEO hos Keystone, Tristans partner i projektet siger om Kirkebjerg:

- Kirkebjerg-kvarteret gennemgår i disse år en større omdannelse, som blev igangsat med godkendelsen af udviklingsplanen i 2019. Med tilføjelsen af letbanestation og nabobebyggelser, forventer vi at området bliver et af de hurtigst voksende boligområder i de kommende år.

Projektet lever op til lokalplanskrav og støttes af kommunen. Byggetilladelse og efterfølgende opførelse forventes påbegyndt i år.

Tristan blev rådgivet af Accura, PwC, CBRE og Emcon.

Nøgleord

Kontakter

Ditte Hejberg Sorknæs, kommunikationschef, +45 60576516

Information om CASA A/S

CASA A/S
Vandtårnsvej 62a
2860 Søborg

http://www.casa-as.dk

Om Tristan Capital Partners (på engelsk)

Tristan Capital Partners is an employee-controlled investment management boutique specialising in real estate investment strategies across the UK and Continental Europe. Tristan’s pan-European real estate funds include core-plus and value-added/opportunistic strategies with total assets under management of over €10.5 billion. Tristan is the portfolio manager for core plus funds Curzon Capital Partners III, Curzon Capital Partners IV, Curzon Capital Partners 5 Long-Life LP and for the private equity funds European Property Investors, LP, European Property Investors Special Opportunities, LP, European Property Investors Special Opportunities 3, LP and European Property Investors Special Opportunities 4 LP and European Property Investors Special Opportunities 5 SCSp. Tristan is headquartered in London and has offices in Luxembourg, Milan, Paris, Stockholm, Frankfurt, Madrid and Warsaw.

Please visit www.tristancap.com.

Om CASA A/S

CASA er en af Danmarks førende virksomheder indenfor udvikling, opførelse og renovering af fast ejendom og OPP-projekter (Offentligt-Privat Partnerskab). CASA udvikler, opfører og renoverer boliger og erhvervsejendomme i hele landet med en årlig omsætning på 2,6 mia. DKK. CASA er en agil udviklingsentreprenør med en stor grad af outsourcing til betroede fagentreprenører. Virksomheden har en grøn profil med en målsætning om, at minimum 80% af byggerierne skal være bæredygtighedscertificerede i 2021. I 2016 blev 60% af CASA A/S solgt til kapitalfonden CataCap. 15% af virksomheden ejes af medarbejderne, og den resterende del ejes af grundlæggerne.

Se www.casa-as.dk for mere information.