Trifork skal med Alexandra Instituttet som underleverandør levere telemedicinske løsninger til borgere med KOL i alle landets regioner og kommuner

Del

IT-virksomheden Trifork er med Alexandra Instituttet som underleverandør valgt af Region Midtjylland til at udvikle, levere og vedligeholde telemedicinske løsninger til borgere med KOL (Kronisk Obstruktiv Lungesygdom). Udbuddet er lavet på vegne af alle landes regioner og kommuner.

Opgaven består i at udvikle en løsning til sundhedsfaglige medarbejdere i regioner og kommuner, der skal levere den telemedicinske ydelse, samt en løsning til borgere med KOL, som har brug for at få foretaget helbredstjek og målinger, men uden at et fysisk fremmøde er nødvendigt.

Løsningerne udvikles på den fælles telemedicinske infrastruktur FUT, som Trifork har været med til at udvikle. Dermed bygger Trifork videre på deres omfattende erfaringer med at udvikle, drifte og vedligeholde kritiske nationale IT-systemer inden for sundhedssektoren, herunder Fælles Medicinkort, Fælles Medicinsk Beslutningsstøtte, Den Nationale Serviceplatform og appen Min Læge for blot at nævne nogle.

”Vi er meget glade for at være blevet valgt til at levere medarbejder- og borgervendte løsninger til den telemedicinske infrastruktur FUT. Vi har stor erfaring med at udvikle kritiske systemer inden for sundhedssektoren, der både gør det lettere at være borger og patient, og som øger effektiviteten og fleksibiliteten i sundhedsvæsenet. Vi glæder os til at vise infrastrukturens potentiale – også i forhold til understøttelse af andre sygdomsområder i fremtiden,” siger Karen Skjerbæk Jørgensen, CCO & VP Trifork Digital Health.

Dette er det første i rækken af udbud med formålet at udvikle telemedicinske løsninger på FUT-platformen og på tværs af sektorer, hvilket kommer til at gavne både borgere og sundhedssektoren.

Trifork Public A/S er hovedleverandør og leverer løsningen sammen med Alexandra Instituttet A/S, der har mange års erfaring i udvikling af telemedicinske løsninger samt Duckwise A/S, Testhuset A/S og Netic A/S fra Trifork-familien.

Opgaven er vundet sammen med en masse gode samarbejdspartnere – både indenfor og udenfor Trifork Gruppen, blandt andet Alexandra Instituttet. Hele visionen med FUT-programmet er en flerleverandør-strategi, hvorfor vi ser frem til at vise styrken ved at være flere leverandører, der hver byder ind med forskellige styrker,” afslutter Karen Skjerbæk Jørgensen.

For yderligere information

 Peter Rørsgaard, Trifork, Presseansvarlig, +45 2042 2494, pro@trifork.com

Om Trifork (www.trifork.com)

Trifork er med kontorer i 11 lande i Europe og USA en international NextGen IT-virksomhed, der udvikler innovative softwareløsninger i samarbejde med deres kunder. Virksomheden har godt 950 ansatte og arbejder indenfor seks forretningsområder: Digital Health, FinTech, Smart Buildings, Cloud Operations, Cyber Protection og Smart Enterprise. Triforks forskning og udvikling foregår i Trifork Labs, hvor Trifork løbende medinvesterer og udvikler teknologiske start-up selskaber. Trifork står bag brandet GOTO, som driver et globalt tech community med over 255.000 følgere og mere end 27 millioner views.

Billeder

Information om Alexandra Instituttet

Alexandra Instituttet
Åbogade 34 · Rued Langgaards Vej 7
8200 Aarhus N · 2300 København S

+45 70 27 70 12https://alexandra.dk

100 eksperter under ét tag 

Alexandra Instituttet hjælper offentlige og private virksomheder med at anvende den nyeste it-forskning og -teknologi. Vores udgangspunkt er samfundsmæssige problemstillinger og behov for at omsætte den nyeste forskning til innovative løsninger. 

Hos os finder du stærke kompetencer inden for blandt andet computer graphics, kunstig intelligens, internet of things, big data, cybersikkerhed, interaktionsdesign og smarte produkter

Vi arbejder i et tværfagligt miljø og er et hold af højtkvalificerede specialister, der hurtigt kan forstå din organisations og dine brugeres problemstillinger.

 
 

Følg pressemeddelelser fra Alexandra Instituttet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Alexandra Instituttet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum