Moesgaard Museum

Tre Michelinstjerner til Moesgaard

Del

Moesgaard Museum har fået tre Michelinsstjerner i den grønne Michelin guide.

Det er ikke kun restauranter, der kan få Michelin stjerner. Det kan turistattraktioner også.

Moesgaard Museum ved Aarhus, hvor verdens bedst bevarede moselig, Grauballemanden, kan opleves, har fået tre stjerner i årets udgave af den grønne Michelin guide, som viser turister vej til interessante steder og attraktioner.

Moesgaard Museum har tidligere haft to stjerner, men har nu fået pladen fuld med den sidste af de maksimale tre stjerner, som guiden uddeler.

Den grønne version af Michelin-guiden vurderer bl.a. seværdigheder og attraktioners besøgsværdighed. Med tildelingen af de tre stjerner vurderer Michelin-guiden, at Moesgaard Museum er en af de attraktioner, det er værd som turist at rejse efter.

De fleste kender sikkert den røde Michelinguide, hvis gunst flere af Aarhus’ restauranter har vundet de senere år og nu følger Moesgaard Museum altså efter.

Michelin-anerkendelsen af Moesgaard Museum følger i kølvandet på den TripAdvisor rating, som museet modtog i 2018, hvor brugerne af Tripadvisor uddelte Travellers Choice 2018 prisen til Moesgaard Museum som nr. 1 blandt de 10 mest populære museer i Danmark.

Udover Moesgaard har Aarhus yderligere en tre-stjernet seværdighed nemlig Den Gamle By.

 

Yderligere information kan fås hos direktør Mads Kähler Holst, Moesgaard Museum, mobil 22994915 eller 87394000.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om Moesgaard Museum

Moesgaard Museum
Moesgaard Museum
Moesgård Allé 15
8270 Højbjerg

87394000https://www.moesgaardmuseum.dk/

Moesgaard Museum er et kulturhistorisk museum, der viser arkæologiske og etnografiske udstillinger i international klasse. Museet forsker i og formidler menneskelivets mangfoldighed i et tæt samarbejde med Aarhus Universitet. Moesgaard Museum omfatter afdelingen i Højbjerg ved Aarhus, Vikingemuseet i Aarhus, Odder og Samsø museer.

Følg pressemeddelelser fra Moesgaard Museum

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Moesgaard Museum

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum