Aabenraa Kommune

Trafikale ændringer: Den Røde Komet bliver opsat efter renovering

Del

Vartegnet Den Røde Komet har været igennem en større renovering og er derfor klar til at blive opsat. Dette vil ske fra mandag 14. december og tre dage frem, hvilket betyder, at rundkørslen i industriområdet Brunde, hvori kunstværket har sin plads, vil blive delvist spærret i perioden.

Bilister vil om få dage møde trafikale ændringer i rundkørslen i industriområdet Brunde, hvor Den Røde Komet har sin vante plads. For kunstværket skal nemlig opsættes igen efter en større renovering.

Arbejdet med at få vartegnet, der har en højde på 30 meter og vejer cirka 10 ton, opsat vil stå på fra mandag 14. december og tre dage frem og vil blandt andet blive foretaget af en større kran. Derfor vil rundkørslen i industriområdet Brunde i perioden blive afspærret ved Brunde Øst, mens der vil komme lysregulering i den øvrige del af rundkørslen ad Kometvej. Der vil være omkørselsskilte til Brunde Øst.

Kontakter

Landskabsarkitekt i Driftsenheden, Peter Kierkegaard, tlf.: 73 76 78 19; e-mail: pak@aabenraa.dk

Kommunikationskonsulent, Claus Bøge Jensen, tlf.: 24 91 79 28; e-mail: cbje@aabenraa.dk

Billeder

Information om Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommune
Aabenraa Kommune
Skelbækvej 2
6200 Aabenraa

7376 7676https://www.aabenraa.dk/

BETINGELSER FOR BRUG AF BILLEDMATERIALE:

  • Rettigheden til anvendelse af medfølgende billedmateriale er udelukkende til brug i sammenhæng med nærværende nyhed og må således ikke arkiveres med henblik på genanvendelse i andre sammenhænge.
  • Anvendelse skal altid ske med angivelse af hele den oplyste billedbyline.

Følg pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum