Haderslev KommuneHaderslev Kommune

Træværkstedet i nye forklædninger

Del

Træværkstedet med nyt kaldenavn Det Nye Træværksted genåbner, men i nye rammer på Slesvigske Vognsamling. I foråret 2020 rykkede Træ- og metalværkstedet ud af Kulturhuset Bispen til nye lokaler i det tidligere Schaumanns Klædefabrik på Simmerstedvej 1 i Haderslev. Efter en større opbygningsproces af værkstedet er Historie Haderslev klar til at byde gamle som nye brugere indenfor i de nye faciliteter hos Slesvigske Vognsamling.

Værktøjet er klar til at blive taget i brug
Værktøjet er klar til at blive taget i brug

Tirsdag den 3. november kl. 16.00 åbnes ’Det Nye Træværksted’ på Slesvigske Vognsamling officielt for brugere for første gang.

Daniela G. Andersen fra Slesvigske Vognsamling, der er den nye værkstedskoordinator fortæller, at de på Vognsamlingen har oplevet en meget stor interesse for Det Nye Værksted.

I juni indbød Slesvigske Vognsamling interesserede borgere til informationsmøde for at medinddrage kommende brugere i retænkningen af værkstedet.
”En del tidligere brugere, men også nye brugere har siden informationsmødet været i dialog med os og hjulpet til med indretningen af det ny lokale”, det glæder værkstedskoordinator Daniela G. Andersen sig over. ”Vi har indrettet stedet, så det vil være muligt at arbejde med både metal og træ som materiale, være kreativ og ikke mindst nyde det gode samvær og glæden ved et stykke udført håndværk”, fortæller hun.

Fra tirsdag slås dørene op for Det Nye Værksted, og det vil igen være muligt at starte et nyt projekt op. Værkstedskoordinatoren vil som fagperson stå klar med råd og vejledning ved brugernes projekter.

Du er velkommen til at kigge forbi og få en snak om dit nye projekt.

Åbningstiderne er: tirsdag og torsdag kl. 16:00 til 20:30 og den 2. lørdag i måneden fra kl. 10:00 til 15:00.

Flere oplysninger vil man kunne finde på Historie Haderslevs hjemmeside www.HistorieHaderslev.dk.

Vi glæder os til at se jer.

For uddybende spørgsmål er pressen velkommen til at kontakte værkstedskoordinator Daniela G. Andersen på tlf. 74347816 eller dana@haderslev.dk

Kontakter

Billeder

Værktøjet er klar til at blive taget i brug
Værktøjet er klar til at blive taget i brug
Download
Daniela G. Andersen fra Slesvigske Vognsamling har travlt med at færdigindrette værkstedet
Daniela G. Andersen fra Slesvigske Vognsamling har travlt med at færdigindrette værkstedet
Download
Værkstedskoordinator Daniela Günther Andersen fra Slesvigske Vognsamling
Værkstedskoordinator Daniela Günther Andersen fra Slesvigske Vognsamling
Download

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Makeover på museerne19.4.2021 14:29:41 CEST | Pressemeddelelse

D. 21. april må museerne landet over endelig tage imod gæster igen. Det gælder også Historie Haderslevs tre museer Ehlers Samlingen, Slesvigske Vognsamling og Von Oberbergs Hus. Efter fire måneders nedlukning glæder personalet på de tre museer sig til at åbne dørene, og til at vise hvad vi bl.a. har lavet, imens corona-pandemien har forhindret os i at holde åbent. For selvom der ikke har været åbent for gæster, har der været masser af arbejde bag kulisserne. Og det har ikke kun været planlægning af nye udstillinger, regnskaber og registreringsarbejde. Både i Slotsgade og på Schaumanns Klædefabrik er der sket forandringer.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum