Topdanmark A/S

Topdanmarks indboforsikring er bedst i test

Del

Forbrugerrådet Tænk har analyseret 16 forsikringsselskabers indboforsikringer. Topdanmarks indboforsikring er ’Bedst i Test’. Det er tredje år i træk.

Forbrugerrådet Tænk har testet 16 forsikringsselskabers indboforsikringer op imod syv forskellige husstandstyper. Topdanmark fik topplacering som ’Bedst i Test’ igen i år. Det er tredje gang, at Topdanmarks indboforsikring får det fine stempel.

"Vi glæder os over, at Topdanmarks indboforsikring igen er bedst i test. Vores produkter er af høj kvalitet og rammer behovet hos mange forskellige husstande. Det giver grobund for gode langvarige relationer til kunderne, der kan føle sig trygge," siger Carsten Elmose, direktør for division Privat.

Forbrugerrådet Tænk har taget udgangspunkt i syv fiktive cases, så de har fået et så retvisende billede som muligt. Flere aspekter er indgået i bedømmelsen - herunder dækning, pris, selvrisiko og klagestatistik.

Bedste dækning

Topdanmark ligger så højt, fordi selskabet har rimelige priser og får nogle af de højeste bedømmelser af forsikringsvilkårene. Desuden er Topdanmark den eneste af de tre højest rangerende selskaber, som er åbent for alle kunder.

”Vi er stolte af, at vi for tredje år i træk bliver kåret til ’Bedst i Test’ af Forbrugerrådet Tænk. Udviklingen af vores indboforsikring er sket med udgangspunkt i kundernes behov. Derfor har vi i dag et yderst konkurrencedygtigt produkt,” siger forretningsudviklingsdirektør, Thomas Enna.

Faktabokse

Sådan dækker indboforsikringen

  • Kundens indbo både derhjemme, i sportsklubben, øvelokalet, på ferien eller ved opmagasinering, hvis der sker brand, kortslutning, indbrud, tyveri, storm, skybrud, tøbrud og som standard vand fra utætte rør, regn eller sne herunder fygesne m.m. Den dækker også genhusning i op til et år.  

  • Kundens cykel eller elcykel op til 25 km/t op til 15.825 kr. pr. cykel ved tyveri eller hærværk. Summen kan forhøjes op til 94.950 kr. Kan også udvides med kasko, som dækker alle skader på cyklen – fx ved styrt.

  • Kundens erstatningsansvar, hvis kunden gør skade på andre eller andres ting.

Kontakter

Billeder

Download
Testlogo: Forbrugerrådet Tænk
Testlogo: Forbrugerrådet Tænk
Download

Information om Topdanmark A/S

Topdanmark A/S
Topdanmark A/S
Borupvang 4
2750 Ballerup

https://www.topdanmark.com/

PRESSETELEFON
Uden for den normale åbningstid hverdage 8-16
+45 44 74 44 60


Kommunikations- og pressepolitik:
Målet for Topdanmarks kommunikationspolitik er at udbrede kendskabet til - og vinde forståelse for - koncernens overordnede mål. Vi ønsker at være lettilgængelige, hurtige og effektive med information på forsikringsområdet.

For at kunne give det bedste svar og af hensyn til vores medarbejdere, ser vi gerne at der, så vidt det er muligt, er en svarfrist på minimum to dage. Vores åbenhed begrænses alene af konkurrencehensyn, hensyn til kunder og medarbejdere samt fondsbørsens oplysningspligter.

Følg pressemeddelelser fra Topdanmark A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Topdanmark A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum