Topdanmark A/S

Topdanmarks digitale lægetjeneste krydser milepæl på 100.000 brugere

Del
Antallet af danskere, der bruger Sundhedshjælp fra Topdanmark, vokser fortsat, og den digitale lægetjeneste har nu mere end 100.000 registrerede brugere.

Topdanmarks digitale lægetjeneste, Sundhedshjælp, har netop rundet en markant milepæl.

Tjenesten har nu mere end 100.000 registrerede brugere, som dermed nemt og hurtigt kan få adgang til en læge online som supplement til egen læge.

Sundhedshjælp er en gratis fordel til kunder, der har samlet deres forsikringer hos Topdanmark. Med Sundhedshjælp kan man komme i kontakt med en dansk læge alle ugens dage fra tidlig morgen, uanset om man er hjemme, på kontoret eller på ferie. Konsultationen foregår via telefon eller video.

Sundhedshjælp giver desuden mulighed for at få en uvildig vurdering af førende internationale eksperter, hvis man for eksempel er usikker på en planlagt operation.

”Vi er utrolig stolte af, at så mange kunder har valgt at tilkoble sig Sundhedshjælp. Vi får enormt positive tilbagemeldinger, og vi ser tjenesten som et godt supplement til de offentlige tilbud og indsatser, hvor vi kan give vores kunder en ekstra fleksibilitet og service,” siger Carsten Elmose, privatdirektør i Topdanmark.

”Sundhedshjælp er et godt eksempel på, hvordan vi i Topdanmark arbejder strategisk og målrettet på at tilbyde mere end forsikring, så vi hjælper vores kunder med at forbedre deres livskvalitet. Vi tilbyder en produkt- og servicepalet inden for både forebyggelse og sundhed, for hvis man griber skader og sygdomme, før de udvikler sig, er det ikke bare godt for den enkelte, men også for samfundet og os som selskab,” siger han.

Tårnhøj kundetilfredshed
Siden december 2020 har Topdanmark som ét af de første forsikringsselskaber tilbudt kunder adgang til online lægehjælp og ekspertvurdering via Sundhedshjælp.

”Det er et produkt, som vi kan se, at kunderne er rigtig glade for. Sundhedshjælp er relevant for alle, både yngre og ældre, men vi oplever især, at børnefamilier anvender Sundhedshjælp flittigt. Derudover har det længe været et velkendt problem, at mænd går langt mindre til lægen end kvinder, men vores tal viser, at andelen af mænd og kvinder, der gør brug af Sundhedshjælp, er ligeligt fordelt,” siger Carsten Elmose.

En voksen gennemsnitsdansker konsulterer lægen mellem seks og syv gange om året, viser tal fra Danmarks Statistik. Men der er dog stor forskel på, hvor ofte den enkelte dansker lægger vejen forbi lægen.

Fleksibelt supplement
”Vores brugerstatistik afslører, at der eksisterer et behov for at kunne få hjælp og vejledning fra en læge på dage og tidspunkter, hvor praktiserende læger har helt eller delvist lukket, eller hvis man for eksempel står i udlandet og har behov for at tale med en læge. Det samme billede ser vi, når der er pres på de offentlige tilbud som akuttelefonerne. Her kan vi være med til at aflaste,” siger Carsten Elmose.

To ud af tre kunder (67 %), der har anvendt Sundhedshjælp, svarer, at de ville have opsøgt egen læge, hvis de ikke havde haft mulighed for at benytte Sundhedshjælp.

”Vores tilbud om lægehjælp er ikke en erstatning til det offentlige, men et supplement, som eksempelvis gør hverdagen nemmere for en travl børnefamilie, personer med aftenarbejde eller rejsende i udlandet, der har hurtig adgang til lægen, uanset om det er aften eller weekend,” siger Carsten Elmose.

Sundhedshjælp leveres af telemedicinselskabet Teladoc, som har over 2.200 ansatte læger/eksperter i hele verden. De tilbyder virtuelle lægekonsultationer til millioner af patienter på tværs af 175 lande. I Danmark har de et hold af danske læger, som alle er erfarne og specialiseret i telemedicin.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Information om Topdanmark A/S

Topdanmark A/S
Topdanmark A/S
Borupvang 4
2750 Ballerup

https://www.topdanmark.com/

Topdanmark er et af landets største forsikringsselskaber.

Vi er 2.100 medarbejdere, der hjælper flere end 110.000  erhvervs- og landbrugskunder og 600.000 privatkunder i hele landet. Det har vi gjort siden 1898, hvor grundstenen til Topdanmark blev lagt.

Følg pressemeddelelser fra Topdanmark A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Topdanmark A/S

Topdanmark køber Dansk Sundhedssikring16.3.2023 09:16:54 CET | Pressemeddelelse

Topdanmark har indgået en aftale om at købe Oona Health A/S og alle datterselskaber, inklusive Dansk Sundhedssikring der er det største og mest kendte selskab. Dansk Sundhedssikring har siden 2012 opbygget en ledende markedsandel på 16 procent på området for sundhedsforsikringer og har i dag omkring 530.000 privatkunder og 15.000 erhvervskunder. Købet vil betyde, at Topdanmark opnår en førende position på markedet for sundhedsløsninger til danske virksomheder og danskere. Det er en position, der flugter med Topdanmarks strategi om at være et fokuseret skadesforsikringsselskab, der skaber lønsom vækst i kerneforretningen. ”Topdanmark og Dansk Sundhedssikring er et helt oplagt strategisk match. At være en markant spiller på skadesforsikringsmarkedet indebærer også at kunne tilbyde attraktive sundhedsløsninger til vores kunder, uanset om man er privatkunde eller erhvervskunde. Den ambition vil købet uden tvivl være med til at indfri,” siger Peter Hermann, adm. direktør i Topdanmark. ”Det

Topdanmark styrker populær vejhjælpsservice27.2.2023 12:50:00 CET | Pressemeddelelse

Fra 1. maj 2023 overtager Viking Assistance ansvaret for at hjælpe Topdanmarks kunder med vejhjælp og tjenester koblet til produktet i Danmark. Vejhjælp er en populær service, som flere end 60.000 kunder i Topdanmark gør brug af årligt, og det er en tilvalgsdækning til bilforsikringen. ”Løsningen fra Viking Assistance giver nye muligheder for både at styrke kundeoplevelsen og understøtte vores arbejde med digitalisering og bæredygtighed. Viking Assistance, der er en af de største og førende aktører på vejhjælpstjenester i Norden, stiller vores kunder og Topdanmark bedre,” siger Carsten Elmose, privatdirektør i Topdanmark. ”Vi har en stor efterspørgsel på vejhjælp, og derfor skal vi naturligvis også sikre, at vi altid har et attraktivt produkt, som matcher ønsker og behovene hos vores kunder. Derfor ser vi løbende på Topdanmarks leverandøraftale på området, og gennem de seneste måneder har vi haft et større udbud, hvor flere interesserede aktører har budt på vejhjælpsaftalen. Selvom vi

Topdanmark sender sms-varslinger til 100.000 kunder før stormen Otto16.2.2023 16:30:30 CET | Pressemeddelelse

Stormen Otto er på vej mod Danmark, og det kan betyde nedfaldne tagsten, væltede træer og flyvende trampoliner. Derfor sender Topdanmark, et af landets største forsikringsselskaber, nu SMS-varslinger med lokale vejrudsigter og gode råd til at forebygge til selskabets kunder i de berørte områder. “Vi ved af erfaring, at vi kan nå at begrænse omfanget af skader til gavn for både boligejere og os som selskab, hvis vi kommer på banen med gode råd til at sikre ejendele og ejendomme, inden stormen rammer. Derfor udsender vi 100.000 sms’er til boligejere om, at de for eksempel skal være opmærksomme på løse genstande i haven, og at der er lukket af til boligen,” siger Helene Ibsen, boligchef i Topdanmark. “Varslingerne er en central del af vores beredskab, som bliver aktiveret, og som også betyder, at der prioriteres kapacitet på telefonerne til at hjælpe kunder med omfattende stormskader og vandskader, hvor der er akut behov for hjælp. Dem forventer vi, at vi vil få nogle af hen over weekende

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum