Topdanmark A/S

Topdanmark styrker kundeoplevelsen og ændrer koncernledelsen

Del
Brian Rothemejer Jacobsen har været medlem af Topdanmarks direktion siden 2016.
Brian Rothemejer Jacobsen har været medlem af Topdanmarks direktion siden 2016.

Topdanmark gennemfører en omorganisering, hvor selskabets kundeservice decentraliseres fra at være en tværgående gruppefunktion til at blive en integreret del af selskabets kommercielle divisioner: Privat, Landbrug & Erhverv samt Pension og Livsforsikring.

Det sker efter, at en gruppe med koncerndirektør Brian Rothemejer Jacobsen i spidsen de seneste måneder har undersøgt, hvad der vil være den bedste løsning for betjeningen af kunder. 

”Vi har taget en beslutning, som skal udvikle og styrke kundeoplevelsen. Det sker ved, at vores forretningsområder nu får et tydeligere ansvar for salg, fastholdelse og direkte servicering af kunder," siger Peter Hermann, adm. direktør og Group CEO i Topdanmark.

"Forsikring og rådgivning kan være kompleks og kræver en høj grad af ekspertise, og ved at samle kundeservicespecialister med branchespecialister i divisionerne håber vi på at kunne skabe stærkere fagfællesskaber, som uden tvivl kommer til at gøre en positiv forskel for vores kunder og det samfund, som vi er en del af,“ siger han.

Nyt medlem af koncernledelsen

Omorganiseringen betyder, at landets næststørste forsikringsselskab samtidig siger farvel til Brian Rothemejer Jacobsen, der senest har haft ansvaret for blandt andet den centrale kundeservice, og som har valgt at stoppe som konsekvens af den beslutning, han selv har været med til at gennemføre.

I stedet indtræder skadedirektør Rasmus Ruby-Johansen i koncernledelsen. 

“Det er et naturligt skridt at gøre Rasmus til medlem af koncernledelsen. Siden 2017 har han udviklet og ledet en kernefunktion med stor betydning for Topdanmarks økonomi og kundeoplevelse. Rasmus har sammen med skadeledelsen skabt mærkbare og stærke resultater, og jeg glæder mig til at fortsætte det gode samarbejde,” siger Peter Hermann. 

Rasmus Ruby-Johansen udnævnes til koncerndirektør og indtræder i koncernledelsen den 1. februar 2022.   

Han får desuden ansvaret for enheden Customer Excellence, som skal sikre en ensartet kundeoplevelse på tværs af Topdanmarks divisioner, blandt andet gennem styring af processer og systemer.

Fratræder efter mere end 33 år i Topdanmark

Siden 1988, hvor Brian Rothemejer Jacobsen blev ansat i selskabet, har Topdanmark gennemgået en stor forandring, som Brian Rothemejer Jacobsen gennem roller som adm. direktør for Topdanmark Livsforsikring og senest COO og koncerndirektør har været med til at drive.

“Selvom Brian ikke stopper før en gang i 2022, så er det vigtigt for mig at sige en stor tak til Brian, der har taget en svær og modig beslutning, hvor han sætter Topdanmark foran sig selv. Udover at have været drivkraften bag en lang række strategiske initiativer, som betyder, at Topdanmark i dag er en konkurrencedygtig og veldrevet virksomhed, har han været en kulturbærende leder og personlighed i Topdanmark, som kolleger kommer til at savne,” siger Peter Hermann.

Brian Rothemejer Jacobsen afregistreres officielt som direktør den 31. december 2021 og udtræder af Topdanmarks koncernledelse den 31. januar 2022. I den forbindelse ophører den nuværende COO-rolle.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Brian Rothemejer Jacobsen har været medlem af Topdanmarks direktion siden 2016.
Brian Rothemejer Jacobsen har været medlem af Topdanmarks direktion siden 2016.
Download
Skadedirektør Rasmus-Ruby Johansen.
Skadedirektør Rasmus-Ruby Johansen.
Download
Download

Links

Information om Topdanmark A/S

Topdanmark A/S
Topdanmark A/S
Borupvang 4
2750 Ballerup

https://www.topdanmark.com/

Topdanmark er landets næststørste forsikringsselskab og fjerdestørste kommercielle pensionsselskab.

Vi er 2.400 medarbejdere, der hjælper flere end 110.000  erhvervs- og landbrugskunder og over 500.000 privatkunder i hele landet. Det har vi gjort siden 1898, hvor grundstenen til Topdanmark blev lagt.

Følg pressemeddelelser fra Topdanmark A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Topdanmark A/S

Nye restriktioner og krav om boosterstik fordobler aflysninger af skiferier3.1.2022 13:40:00 CET | Pressemeddelelse

Landets næststørste forsikringsselskab melder om en ny bølge af travlhed på telefonerne. Denne gang på grund af indrejserestriktioner på én af de mest populære skiferiedestinationer, nemlig Østrig. Topdanmark har i december haft 65 procent flere kunder i røret, der har spørgsmål om rejse- og afbestillingsforsikringen, sammenlignet med december på et ”normalt” år, det vil sige 2019, før coronakrisen ramte. Sammenligningen viser også, at forsikringsselskabet har behandlet dobbelt så mange afbestillingssager, og Topdanmark forventer, at bunken af sager, hvor rejser skal refunderes, vil vokse yderligere i de næste måneder, hvor der er højsæson for skiferier. ”Vi måtte indsætte ekstra mandskab mellem jul og nytår, og billedet er det samme i dag, mandag. I en normal skiferiesæson har vi travlt med at hjælpe med knæskader og brækkede ben blandt kunder, der er taget afsted på skiferie. Lige nu hjælper vi i stedet tusindvis af kunder, der ikke kan komme afsted. Der bliver i øjeblikket refundere

Ny forsikring med taxaservice skal gøre Topdanmark til elbilejeres favoritselskab28.12.2021 07:40:00 CET | Pressemeddelelse

Landets næststørste forsikringsselskab lancerer nu en skræddersyet forsikring til kunder med elbiler. Den indeholder blandt andet dækning af skader på bilens batteri i trafikuheld, selvrisiko ved tyveri og skader på ladekabler og ladestandere samt skader på glas som fx panoramatag, der er udbredt i elbiler. Som en særlig service for elbilejere omfatter forsikringen også en taxa-service, hvis bilen løber tør for strøm på farten. Kunden og bilen bliver transporteret hurtigt videre til lige præcis der, hvor man ønsker, fx den nærmeste ladestation eller den planlagte destination. Servicen er en del af vejhjælpordningen og indebærer en ”timegaranti”. Er hjælpen ikke fremme inden for én time, får kunden sin betaling for hele året tilbage. ”Vi oplever en markant efterspørgsel på et decideret elbilprodukt, som formentligt kun vil stige, i takt med at elbiler fylder mere og mere i nyregistreringerne, og at bilmærker konstant udvider udvalget af størrelser og modeller,” siger Carsten Elmose, pri

Omikron giver rødglødende telefoner hos forsikringsselskab2.12.2021 06:30:00 CET | Pressemeddelelse

Listen over destinationer, hvor coronarestriktioner igen besværliggør eller umuliggør en rejse, vokser dag for dag. Det samme gør antallet af opkald fra bekymrede kunder hos landets næststørste forsikringsselskab. En opgørelse viser, at Topdanmark den seneste måned har hjulpet 94 procent flere kunder med spørgsmål om rejseforsikringen sammenlignet med samme måned sidste år. 7 ud 10 kunder ringer ikke for at anmelde en skade, men derimod for at høre om mulighederne for at afbestille eller få hjælp på selve rejsen. ”Telefonerne er igen rødglødende, og vi skal tilbage til starten af coronapandemien for at finde en situation, der minder om den, vi oplever lige nu. Efter en periode med klare rejsevejledninger oplever vi, at der igen er skabt markant usikkerhed,” siger Carsten Elmose, privatdirektør i Topdanmark. ”Kunder, der snart skal afsted på skiferier, juleferie og badeferier, ringer med spørgsmål til dækningen på deres rejseforsikring, eksempelvis hvis der er risiko for at blive mødt m

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum