Aabenraa Kommune

Tog direkte til Hamborg: En unik mulighed for borgere og virksomheder i Aabenraa Kommune

Del

Fra 15. december kører togforbindelsen København-Hamborg over Padborg, og det giver borgere og virksomheder i Aabenraa Kommune en unik mulighed.

- Den nye togforbindelse giver os en unik mulighed for at knytte hele landsdelen op mod en metropol som Hamborg. Det sætter vores borgere og virksomheder i en unik situation, når det kommer til at tiltrække højt specialiseret arbejdskraft, siger Aabenraa Kommunes borgmester, Thomas Andresen og fortsætter:

- Samtidig er det også en lettelse for mange af de borgere i Aabenraa Kommune, der i dag kører i bil til eksempelvis Hamborg Lufthavn. Nu giver det dem en bedre mulighed for at tage toget og lade bilen stå. Det giver en helt anden fleksibilitet for borgerne, lyder det fra borgmesteren, der også ser den nye togforbindelse som en løftestang til at opgradere togstationerne – herunder toiletfaciliteterne.

Togforbindelsen kører over Padborg allerede fra 15. december, fordi forbindelsen ikke længere kører over Femern. Der vil afgå tre tog om dagen fra Padborg, som kører mod Hamborg.

Kontakter

Borgmester Aabenraa Kommune, Thomas Andresen, tlf.: 40 15 45 50; e-mail: tand@aabenraa.dk

Kommunikationskonsulent, Kasper Stoof, tlf.: 73 76 72 90, e-mail: ksje@aabenraa.dk

Information om Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommune
Aabenraa Kommune
Skelbækvej 2
6200 Aabenraa

7376 7676https://www.aabenraa.dk/

BETINGELSER FOR BRUG AF BILLEDMATERIALE:

  • Rettigheden til anvendelse af medfølgende billedmateriale er udelukkende til brug i sammenhæng med nærværende nyhed og må således ikke arkiveres med henblik på genanvendelse i andre sammenhænge.
  • Anvendelse skal altid ske med angivelse af hele den oplyste billedbyline.

Følg pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum