Fredensborg Kommune

To nye centerchefer i Fredensborg Kommune

Del

Den 1. april er første arbejdsdag for kommunens to nye centerchefer med ansvar for hhv. kultur-, fritid- og sundhedsområdet og ældre- og omsorgsområdet

De to nye centerchefer hedder Anna Tolstrup Jensen og Camilla Arent. Begge har solid ledelseserfaring fra den kommunale verden og uddannet sig i ledelse. Det er dog to vidt forskellige faglige områder og centre, de nu skal lede:

Anna Tolstrup Jensen er ny centerchef for Kultur, Fritid og Sundhed. Hun kommer fra en stilling som leder af Kultur og Bibliotek i Gentofte Kommune. Hun har således erfaring med ledelse af biblioteker, lokalarkiv og forskellige lokale kulturinstitutioner samt foreningslivet og de frivillige. Anna har i en periode været konstitueret som chef for Kultur – og Ungeområdet i Gentofte Kommune, og har dermed også haft ansvaret for Kulturskolerne, Øregaard Museum og hele ungeindsatsen. Anna er uddannet cand.mag. og har en Master i Public Governance samt nogle moduler i diplom i Ledelse. Anna er 42 år og bor i Humlebæk med sin familie.

Camilla Arent er ny centerchef for Ældre og Omsorg. Camilla er pt. ansat som centerchef i Socialforvaltningen i Københavns Kommune, og har således erfaring med ledelse af hjemmepleje, visitation, hjælpemidler, madservice og træning/rehabilitering. Hun har endvidere erfaring som leder af den sociale hjemmepleje. Camilla har desuden tillige været konstitueret som borgerservicechef. Tidligere har Camilla været forstander for et behandlingstilbud for misbrugsbehandling, samt haft en række ledende poster inden for ældre –omsorg og rehabilitering i hhv. Frederiksberg Kommune og Frederikssund Kommune.
Camilla er uddannet fysioterapeut, har en diplomuddannelse i ledelse, en master i voksenuddannelse og har gennemført KIOL, som er et lederudviklingsforløb. Camilla er 46 år og bor på Frederiksberg med sin familie.

”Det er to yderst kompetente og erfarne centerchefer, vi nu kan byde velkommen til Fredensborg Kommune. Jeg ser frem til et rigtigt godt samarbejde med dem begge – og ved at de glæder sig til at komme i gang og møde deres nye kolleger og fremtidige samarbejdspartnere i hele kommunen”, siger direktør Mie Gudmundsson.

Information om Fredensborg Kommune

Fredensborg Kommune
Fredensborg Kommune
Egevangen 3B
2980 Kokkedal

72 56 50 00http://www.fredensborg.dk

Følg pressemeddelelser fra Fredensborg Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Fredensborg Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum