Deloitte

Tinnamaria Larsson-Bertelsen bliver ny Risk Advisory-leder og medlem af topledelsen i Deloitte

Del
Navnenyt: Fra rådgivning af offentlige kunder til risiko- og cyberrådgivning. Tinnamaria Larsson-Bertelsen skifter spor i Deloitte og træder samtidig ind i topledelsen af Danmarks største konsulent- og revisionshus. Fra 2. januar erstatter hun Mette Louise Kaagaard, der starter som CEO for Microsoft Danmark til årsskiftet.
Tinnamaria Larsson-Bertelsen, leder af Risk Advisory i Deloitte fra 2. januar 2023.
Tinnamaria Larsson-Bertelsen, leder af Risk Advisory i Deloitte fra 2. januar 2023.

Når Tinnamaria Larsson-Bertelsen fra den 2. januar 2023 får plads i Deloittes topledelse, er det med stærke resultater i konsulentforretningen, hvor hun har ledet rådgivningen af offentlige kunder de sidste to år.

”Det bliver en stor gevinst for Deloitte at få Tinnamaria Larsson-Bertelsen med i topledelsen, da hun er et fyrtårn og en rollemodel for moderne ledelse. Hun er en inkluderende og utroligt vellidt leder med stærke samarbejdsevner på tværs af forretningsområder. Og resultaterne taler for sig selv: Tinnamaria står bag en imponerende udvikling af vores tilbud til den offentlige sektor, og hun har været med til at udvikle et stærkt CFO-tilbud rettet mod kunder i det offentlige,” fortæller CEO for Deloitte Danmark, Anders Dons.

Tinnamaria Larsson-Bertelsen er 53 år, bor i Roskilde sammen med sin familie og er uddannet cand.merc.aud. Hun har en baggrund i revisionsbranchen, inden hun skiftede til konsulentforretningen. Fritiden bruges på familien, lange gåture med hunden samt meditation, personlig og spirituel udvikling.

Skiftet fra de offentlige kunder til en af de fem forretningsdivisioner i Deloitte – Risk Advisory – er ifølge hende selv et oplagt næste skridt.

”Cybersikkerhed, ESG og modstandskraft kommer til at være helt centrale søjler i mit arbejde fremover. Det er imidlertid også emner, der har fyldt meget i rådgivningen af offentlige kunder, som jeg har stået i spidsen for indtil nu. Jeg glæder mig virkelig meget til de spændende udfordringer i Risk Advisory og til at komme tæt på kunder og medarbejdere i forretningsområdet,” siger Tinnamaria Larsson-Bertelsen.

Nyt kapitel i softwaregigant

Afgående Risk Advisory-leder Mette Louise Kaagaard takker af i Deloitte, da hun er blevet tilbudt stillingen som CEO for Microsoft Danmark.

”Stillingen som CEO for Microsoft er et drømmejob, og den mulighed vil jeg naturligvis gribe. Så det er på ingen måde et fravalg af Deloitte, men et tilvalg af en unik mulighed for mig. Jeg er stolt over – sammen med teamet – at have styrket Deloittes Risk Advisory-forretning de seneste år samtidig med, at vi har fået en række dygtige, nye talenter ombord. Det glæder mig, at netop Tinnamaria Larsson-Bertelsen overtager rattet efter mig, da hun er en fremragende leder,” siger Mette Louise Kaagaard.

Fra Deloittes CEO lyder en tak for indsatsen til den afgående Risk Advisory-leder.

”Jeg vil gerne udtrykke en stor tak til Mette Louise Kaagaard for det aftryk, hun har sat – ikke blot på Risk Advisory, men også på vores samlede ledelse. Jeg ønsker hende alt det bedste i en spændende stilling i endnu en stærk virksomhed,” slutter Anders Dons.

Flere udskiftninger på vej

Deloitte har flere ændringer på vej i ledelsesgruppen. Nuværende COO Morten Ry er blevet forfremmet til Deloittes COO i Europa fra 1. januar 2023. Morten Ry erstattes i topledelsen af Niels Peter Larsen, CFO i Deloitte Danmark, som får titlen Head of Operations.

I topledelsen kommer også Martin Nyrop, som fra 1. januar overtager ansvaret for Clients & Industries efter Christian Jensby, der er blevet valgt som ny CEO pr. 1. juni. Det betyder, at Martin Nyrops stilling som Consumer-leder overtages af Anne Meyer, som i dag er ansvarlig for cloudrådgivning i konsulentforretningen.

Endelig får Anne Kathrine Wennergren Holm et større ansvar som tværgående leder af klima og bæredygtighed allerede fra 1. december.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Tinnamaria Larsson-Bertelsen, leder af Risk Advisory i Deloitte fra 2. januar 2023.
Tinnamaria Larsson-Bertelsen, leder af Risk Advisory i Deloitte fra 2. januar 2023.
Download
Tinnamaria Larsson-Bertelsen.
Tinnamaria Larsson-Bertelsen.
Download

Information om Deloitte

Deloitte
Deloitte
Weidekampsgade 6
2300 København S

http://www2.deloitte.com/dk/da.html

Deloitte refers to one or more of Deloitte Touche Tohmatsu Limited (“DTTL”), its global network of member firms, and their related entities (collectively, the “Deloitte organization”). DTTL (also referred to as “Deloitte Global”) and each of its member firms and related  entities are legally separate and independent entities, which cannot obligate or bind each other in respect of third parties. DTTL and each DTTL member firm and related entity is liable only for its own acts and omissions, and not those of each other. DTTL does not provide services to clients. Please see www.deloitte.com/about to learn more.

Følg pressemeddelelser fra Deloitte

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Deloitte

Danske topledere stiller skarpt på forsyningskæder, geopolitisk uro, talentjagt og klima op til Davos16.1.2023 15:30:00 CET | Pressemeddelelse

Over 2.000 virksomhedsledere fra 24 lande sætter i en ny Deloitte-undersøgelse ord på deres klimabekymring og forretningsprioriteter. For de danske topchefer står det klart, at selv om 7 ud af 10 er ganske bekymrede for klimaforandringerne, opfattes det mere kritisk for forretningen at sikre forsyningskæderne, navigere gennem geopolitisk uro og skaffe kvalificeret arbejdskraft.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum