Halsnæs Kommune

Tilmelding til dagtilbud fra 11. januar

Del

Husk at tilmelde dit barn, hvis du har behov for pasning i daginstitution.

I lighed med mange andre kommuner indfører Halsnæs Kommune fra på mandag den 11. januar tilmelding til pasning i kommunens dagtilbud. Det sker for at kunne få et bedre overblik over, hvor mange der skal passes på hvilke tidspunkter. Du får besked om, hvordan du tilmelder dit barn fra dit dagtilbud.

Hjælp med at mindske smitten

Samtidig skal Halsnæs Kommune gentage opfordringen om, at man lader sit barn blive hjemme, hvis man overhovedet har mulighed for det. Med det fortsat høje smittetryk og bekymringen for den engelske variant af Corona, er der brug, at smittetallene kommer ned. Og det gør de kun, hvis færre mødes og samles. Så sent som den 7. januar er der således konstateret smitte blandt børn i et af vores dagtilbud, hvilket har medført, at 19 børn og 8 medarbejdere er sendt hjem.

Dertil kommer, at de nye anbefalinger om afstand mv. stiller store krav. Lige nu møder ca. 80 pct. af børnene op i Halsnæs Kommunes dagtilbud. Det er for mange, hvis anbefalingerne skal overholdes. Bl.a. fordi der løbende er medarbejdere, der enten er blevet smittet, eller hvor der er mistanke om smitte.

Derfor: Lad gerne dit barn blive hjemme, hvis du har mulighed for det. Hvis ikke kan det være, du har mulighed for, at barnet er i dagtilbuddet i mindre omfang end normalt. Det vil også være en stor hjælp.  Er ingen af delene en mulighed, er det selvfølgelig helt i orden at aflevere og hente som normalt.

Billeder

Information om Halsnæs Kommune

Halsnæs Kommune
Halsnæs Kommune
Rådhuspladsen 1
3300 Frederiksværk

+45 47 78 40 00https://halsnaes.dk/

Halsnæs Kommune er placeret i naturskønne omgivelser i det nordvestlige hjørne af Nordsjælland. Vores motto er: "Halsnæs - rå og autentisk. Her er ikke for fint, og det føles ægte". Kom og vær med!

Følg pressemeddelelser fra Halsnæs Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Halsnæs Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum