CyklistforbundetCyklistforbundet

Tilmeld dig til VI CYKLER tilbage TIL ARBEJDE med dine kollegaer

Del

Har du lyst til at få gang i nye, sunde cykelvaner? Gik du glip af den store kollegakampagne i maj? Eller fik du ikke cyklet så meget, som du ville, fordi du arbejdede hjemme? Nu får du og kollegaerne en ny chance for at cykle med I Cyklistforbundets september-kampagne VI CYKLER TIL ARBEJDE - og vinde Gazelle-elcykler til alle på holdet.

Cyklistforbundets VI CYKLER TIL ARBEJDE sætter over to uger i september fokus på sunde cykelvaner efter ferie og corona-hjemmearbejde.
Cyklistforbundets VI CYKLER TIL ARBEJDE sætter over to uger i september fokus på sunde cykelvaner efter ferie og corona-hjemmearbejde.

Sommerferien er ved at være slut - og mange vender tilbage til arbejdspladsen efter en lang periode på hjemmekontoret. Det er oplagt anledning til at komme i gang med at cykle til arbejde, lyder det fra Cyklistforbundet.

- Det kan efter så mange måneder med hjemmearbejde opleves overvældende at møde ind på et kontor med mange mennesker, larm og sociale forventninger. Brug VI CYKLER TIL ARBEJDE som en sjov og effektiv måde at blive rystet godt sammen igen, siger direktør i Cyklistforbundet, Klaus Bondam.

Cyklistforbundet gennemfører september-versionen af VI CYKLER TIL ARBEJDE den 6.-19. september, og der er tilmelding på www.vcta.dk. Her finder du også forbundets bedste tip til at cykle sig godt tilbage til arbejdspladsen.

Man konkurrerer i hold af 2-16 kollegaer om flest cykeldage, og hovedpræmien er en Paris C7 HMB-elcykel fra Gazelle (værdi af 16.000 kr.) til alle på vinderholdet.

Gode hverdagsvaner

Hverdagens cykling gør en stor forskel for den enkeltes sundhed. Derfor opfordrer Cyklistforbundet virksomheder til at bakke op om medarbejdernes cykling til og fra arbejde – fx ved at invitere en cykelmekaniker til at efterse deltagernes cykler inden kampagnestart. Men den daglige cykeltur kan også noget på trivselsfronten.

-  Brug cykelturen til arbejde til at lade op til dagen i dit helt eget tempo. Og på hjemturen får du både ro og alenetid, hvor du kan tømme hjernen og samle ny energi efter en travl dag med mange indtryk, siger Klaus Bondam.

Virksomheder kan læse mere om sundhedsfordelene ved at bakke om medarbejderes hverdagscykling og få ideer til hvordan på vcta.dk/virksomheder.

Bliv en gladere version af dig selv

Cyklistforbundet gennemfører kampagnen i samarbejde med biotekvirksomheden Gubra. Medstifter af Gubra, Jacob Jelsing, siger:

For os i Gubra er cyklen en  vigtig del af den grønne omstilling. Vi skal alle transportere os selv til arbejde, og det gør en kæmpe forskel, når vi vælger cyklen fremfor bil. Du sparer C02 og bidrager til den grønne omstilling med din ændrede adfærd. Du bliver ovenikøbet en gladere og sundere udgave af dig selv.


VI CYKLER TIL ARBEJDE helt kort

I konkurrerer på holdbasis om flest mulige cykeldage i perioden 6.-19. september

I tilmelder jer sammen med kollegerne i hold på 2-16 deltagere

Gebyret på 75 kr. pr. deltager betales typisk af virksomhederne

Hovedpræmien er en lækker Gazelle el-cykel til alle på vinderholdet

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Cyklistforbundets VI CYKLER TIL ARBEJDE sætter over to uger i september fokus på sunde cykelvaner efter ferie og corona-hjemmearbejde.
Cyklistforbundets VI CYKLER TIL ARBEJDE sætter over to uger i september fokus på sunde cykelvaner efter ferie og corona-hjemmearbejde.
Download

Information om Cyklistforbundet

Cyklen giver oplevelser, frihed og motion. Cyklen gør vores verden sundere, grønnere og mere bæredygtig. Vi arbejder for, at alle kan cykle sikkert og trygt. Uanset alder. Uanset om man bor på landet eller i byen. Vi er en demokratisk organisation, hvor alle, der ønsker et cykelvenlig verden, kan engagere sig. 

Cyklistforbundet.dk
Twitter.com/Cyklistforbund
Facebook.com/Cyklistforbundet
Instagram.com/Cyklistforbundet
Linkedin.com/company/Cyklistforbundet

Følg pressemeddelelser fra Cyklistforbundet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Cyklistforbundet

Børn til Alle Børn Cykler Alliancen: Vi vil føle os trygge som cyklister6.9.2021 12:40:18 CEST | Pressemeddelelse

Det opleves som utrygt og usikkert at være børnecyklist, når der ikke er en cykelsti. Sådan lød beskeden fra Pelle og Elena, som havde sagt ja til at fortælle livet som børnecyklist, da Cyklistforbundet sammen med Novo Nordisk Danmark og Jyske Bank lancerede den nye Alle Børn Cykler Alliance på Katrinedals Skole i Vanløse. En række kommuner, regioner og organisationer har allerede meldt sig ind.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum