Kirkens Korshær

Tidligere partiformand får job i dansk NGO

Del
Marianne Karlsmose tiltræder d. 15. februar den nye stilling som landssekretær for Region Østjylland og region Nord- Midt og Vestjylland i Kirkens Korshær

Tidligere formand for Kristendemokraterne Marianne Karlsmose er ansat i Kirkens Korshær i stillingen som landssekretær for Region Østjylland og region Nord- Midt og Vestjylland. 

Om ansættelsen siger chef for Kirkens Korshær Jeanette Bauer  

"Jeg er rigtig glad for at byde Marianne velkommen i Kirkens Korshær. Hun er et stærkt kort, ikke mindst med sin store erfaring med at arbejde i en frivilligbåret organisation. Vi ser frem til at få glæde og gavn af Mariannes mange kompetencer og store viden."

Marianne Karlsmose glæder sig til at tiltræde sin nye stilling  

"Efter tre måneder på lavt blus glæder jeg mig rigtig meget til at blive en del af Kirkens Korshærs fantastiske arbejde for socialt udsatte mennesker med et klart værdimæssigt udgangspunkt i, at ethvert menneske er unikt og værdifuldt uanset livssituation og baggrund."

Valget på Kirkens Korshær lå lige til højrebenet for Marianne Karlsmose blandt andet på grund af værdierne, der er i organisationen 

"I Kirkens Korshær oplever jeg, at nærvær, omsorg og respekt ikke bare er ord, men faktisk gennemsyrer alle dele af arbejdet, og hvor hjælpen gives og mennesker mødes uden krav om forandring. Det er utrolig vigtigt i en tid, der på mange måder er kold, og hvor mange mennesker ikke trives og kæmper med at få enderne til at nå sammen og få den rette hjælp i rette tid."

Skal være bindeled mellem frivillige og ledelsen 

Som landssekretær er man bindeleddet mellem de frivilligeog ledelsen. Man står blandt andet for at understøtte det mangfoldige frivillige arbejde lokalt, men også nationalt for Kirkens Korshærs mere end 8000 frivillige. Marianne Karlsmose glæder sig til de mange alsidige opgaver, der følger med jobbet.  

"Jeg ser frem til at bruge min forskelligartede erfaring og gøre en forskel for mennesker i en ny rolle herunder at møde alle de mange ildsjæle, der er engagerede i Kirkens Korshærs arbejde. Jeg glæder mig særligt til som landssekretær at hjælpe, støtte og inspirere de mange frivillige, være brobygger mellem bagland og den øverste ledelse og bidrage til at sprede kendskabet til Kirkens Korshærs værdier og arbejde, så vi når endnu længere ud end i dag. Der er hårdt brug for det."

 

Marianne Karlsmose starter i jobbet den 15. februar. Hun fortsætterdesuden sit politiske engagement som regionsrådsmedlem i Region Midtjylland. 

"Kirkens Korshær er en politisk agerende organisation, og jeg er glad for, at vi har mange medarbejdere, og nu også Marianne, der i fritiden gør en indsats for vores samfund", siger chef i Kirkens Korshær Jeanette Bauer 

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om Kirkens Korshær

Kirkens Korshær
Kirkens Korshær
Nikolaj Plads 15
1067 København K

33121600http://www.kirkenskorshaer.dk

Kirkens Korshær har 450 ansatte og 9000 frivillige, som blandt andet driver varmestuer, herberger og genbrugsbutikker med glæde. Vores arbejde er baseret på det kristne menneskesyn og støttes af stat og kommuner, men finansieres grundlæggende af private midler, doneret af mennesker, som tror på den store værdi af de små, gode øjeblikke.

Følg pressemeddelelser fra Kirkens Korshær

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Kirkens Korshær

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum