Sort/HvidSort/Hvid

The black moon is now rising

Del

Efter den omdiskuterede forestilling Black Madonna er tredje del af Madame Nielsen og Sort/Hvids samarbejde nu ude – musikfilmen BLACK MOON RISING by White Privilege feat. Madame Nielsen.

Så er tredje del af Madame Nielsen og Sort/Hvids samarbejde ude – musikfilmen BLACK MOON RISING by White Privilege feat. Madame Nielsen. Videoen er blevet til i samarbejde med Johan Knattrup Jensen og Mads Damsbo fra Makropol.

Den følger den stærkt omdiskuterede teaterforestilling BLACK MADONNA, der var første værk i rækken, og andet værk – en fotoserie bestående af tre fotografier taget af Sofie Klougart, der er udstillet på Sort/Hvid. 

Filmen kan ses her: https://vimeo.com/270587267 

Credits:

By White Privilege feat. Madame Nielsen

Directed by Johan Knattrup Jensen & Christian Lollike

Produced by Mads Damsbo and Søren Normann Hansen

Cinematography by Sine Vadstrup Brooker, DFF

Editing by Rebekka Jørgensen

Music and lyrics by Madame Nielsen

Produced & mixed by Turkman Souljah

Masterered by Mads Emil Nielsen

Set design by Anna Cathrine Rubek Colberg

Costume design by Charlotte Weber

Make-up by Sara Sofie Kasper

Props and production by Anders Sylvest

Props assistant: Mira Nadina Mertens

Lighting by Miki Shack

Focus pulling and Cam. Ass.: Christian Helskov

Lighting assistant: Morten Kolbak

Add. Sound design: Mads Michelsen

DIT: Esben Sloth

Colorgrading: Olesya Kireeva, ACT3

Production coordinator: Martin Dam

The Children:

Rigmor From Lollike

Emilie Bjørklund

Amina Zammel

Bjørn Bindzus

Victoria Rasmussen

Shot on Red Dragon with Zeiss lenses from Maan Rental at Filmgear Studio 500

Venlige hilsner

Sort/Hvid og Makropol 

Nøgleord

Kontakter

PRESSEKONTAKT
Maja Vadum Larsen / maja@sort-hvid.dk / 61 70 89 79

Information om Sort/Hvid

Sort/HvidFølg pressemeddelelser fra Sort/Hvid

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Sort/Hvid

Den ikoniske fællesbog FRIT FLET bliver til scenekunst18.12.2018 07:00:00Pressemeddelelse

Den ikoniske fællesbog FRIT FLET af Naja Marie Aidt, Line Knutzon og Mette Moestrup bliver til scenekunst i samarbejde mellem Sort/Hvid og Mungo Park Kolding. Det bliver en musikalsk slagmark af rå kroppe, smertende skønhed og grusomt forfald. Den yngste på scenen er i 20’erne, den ældste nærmer sig firs. Iscenesættelsen skabes i tæt samarbejde mellem instruktør Liv Helm, scenograf Franciska Zahle og komponist Hannah Schneider.

Er det usandsynligt kønsstereotypt at tænde på ”jeg elsker dig”?18.10.2018 07:00:00Pressemeddelelse

”Jeg si´r til min partner, at jeg kan li' det hårdt, for det er så usandsynligt kønsstereotypt at tænde på ’jeg elsker dig’”. Hun har ikke noget stort behov for at tale om tamponer og lige rettigheder. Med mindre publikum gerne vil have det, så kan hun godt. Hun vil gerne have, at alle skal kunne relatere til hende. Hun vil gerne gøre det personligt. Lige midt i års-"fejringen" af #MeToo vender Nanna Cecilie Bang tilbage til København med True.Story - en hybrid mellem monolog og stand-up, der kan få vores selvfede, grænsesøgende samfund til at rødme. Forestillingen er bl.a. en del af Power Of Women Festival 2018.

Kvinde skifter race19.4.2018 07:30:00Pressemeddelelse

White Nigger / Black Madonna - af Madame Nielsen og Christian Lollike På scenen står en kvinde. Hun maler ansigtet sort. Lige siden hun var lille, har hun vidst, at hun har en anden race, end den hun er født med. Kvinden spilles af Madame Nielsen. Jeg går i solarium og permanenter mit hår, så det får de karakteristiske, krusede krøller. Jeg engagerer mig i de sortes kamp og bliver talskvinde for en sort borgerretsbevægelse, fortæller hun. Madame Nielsen er netop vendt hjem efter en bogturné i USA, hvor almelderne har rost hende til skyerne for hendes bog "Den endeløse sommer". The litterære talent blev engang født – som dreng. Nu udforsker hun sit potentiale som kvinde. Hvad vil der ske, hvis denne kvinde bliver sort? Vil hun blive til en ”White nigger” eller til en ”Black Madonna”? Madame Nielsen og Christian Lollikes kommende forestilling White Nigger/Black Madonna er en science fiction. En kvinde skifter langsomt race. En personlig fortælling inspireret af virkeligheden. Fortalt i e

Efter fulde sale på Aarhus Teater rammer hospitalsrevseren nu København9.3.2018 08:54:29Pressemeddelelse

Aarhus har måttet melde udsolgt til forestillingen HOSPITALET, hvor effektiviseringsepidemien i det danske sygehusvæsen stilles til skue. En læge hamrer ind i en svingdør, kaster en dødsbesked efter en patient og styrter videre. Men det er selvfølgelig bare i forestillingen. Det kunne jo ikke ske i virkeligheden. Eller kunne det? Christian Lollikes tekst i Runar Hodnes iscenesættelse er en grotesk farce med overdrivelsen som tydeligt virkemiddel og samtidig grotesk tæt på virkeligheden. Forestillingen får københavnerpremiere på Sort/Hvid d. 17. marts.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum