Furesø Kommune

Testcentre i både Farum og Værløse

Del

Furesø er godt med, når det handler om at blive testet for Covid19. Fra den 18.-20. januar kan borgere igen blive PCR-testet i Værløsehallerne. Den 21.-22. januar bliver reserveret til ansatte i tre af Furesøs største virksomheder med stort fysisk fremmøde. I Farum Arena kan man få hurtigtest i hele januar med svar inden for 15 minutter.

”Vi ønsker at gøre det endnu nemmere at blive testet for Furesø-borgere, vores sundhedsmedarbejdere, pædagoger og ansatte i Furesøs største private virksomheder. Tag imod tilbuddet, så vi kan følge myndighedernes ord om, at smittetallet skal ned. Det er vigtigt, at mange bliver testet, så Furesø-borgere og ansatte tidligt opdager, om de har corona og kan undgå at smitte andre,” siger Furesøs borgmester Ole Bondo Christensen (A).

Smittetallet i Furesø er faldet, og det er vigtigt at fortsætte den gode udvikling. 

Det mobile testcenter er i Furesø i uge 3

Det mobile testcenter er i Furesø alle hverdage i uge 3. Mandag til onsdag holder testcentret til Værløsehallerne. Borgere i alle aldre kan uden tidsbestilling blive PCR-testet for corona de dage fra kl. 11-16. Man får en vatpind ned i halsen og svar i løbet af et døgn.

Den første time fra kl.10-11 mandag til onsdag reserveres til Furesøs pædagogiske personale på arbejde især i kommunens dagtilbud.

Torsdag og fredag i uge tre besøger det mobile testcenter tre private virksomheder i Furesø og tilbyder dem test. Det gælder Aasted, Gerresheimer og Sæther. Det er de største virksomheder i Furesø og samtidig virksomheder med mange medarbejdere fysisk på arbejde.

Fortsat hurtigtest i Farum Arena

I forvejen har Furesø et testcenter i Farum Arena i hele januar. Her kan alle over 5 år blive testet. Det er en hurtigtest, hvor man får svar inden for 15 minutter.

Sundhedsstyrelsen anbefaler, at borgere får foretaget en PCR-test, hvis de har symptomer på smitte eller er nær kontakt til en smittet, da 98 procent af testsvarene er korrekt.

Tid og sted

Adresse: Værløsehallerne, Stiager 8, 3500 Værløse

Den 18.-20. januar kl. 10-11: Pædagogisk personale fra Furesøs dagtilbud, skoler og FFO
Den 18-20. januar kl. 11.00 -16.00: Borgere i alle aldre
Den 21.-22. januar: Tre af de største private virksomheder i Furesø får lokalt besøg og tilbud om test.

Kontakter

Billeder

Information om Furesø Kommune

Furesø Kommune
Furesø Kommune
Stiager 2
3500 Værløse

http://www.furesoe.dk/

Følg pressemeddelelser fra Furesø Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Furesø Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum